E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin​İstiklal Caddesi'nde doğalgaz paniği---

​İstiklal Caddesi'nde doğalgaz paniği

​İstiklal Caddesi'nde doğalgaz paniği
29 Temmuz 2014 - 15:47 borsagundem.com

İstiklal Caddesi'nde bir bankada meydana gelen doğalgaz kaçağı korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu

İstiklal Caddesi'nde bir bankada meydana gelen doğalgaz kaçağı korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Olası bir faciaya karşı İstiklal Caddesi araç ve yaya trafiğine kapatılırken, İGDAŞ ekipleri yoğun çalışma sonucu gazı tahliye etti. 

Beyoğlu İstiklal Caddesi 183 numarada bulunan bir bankada meydana gelen doğalgaz kaçağı paniğe yol açtı. Bankadan gelen gaz kokusunu fark eden vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen İGDAŞ ve polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, İstiklal Caddesi bir süre yaya ve araç geçişine kapatıldı. Güvenlik şeridinden karşıya geçmek isteyen vatandaşları polis ekipleri uyararak, alternatif yollardan geçişini sağladı. Çevrede bulunan işyerleri de olası bir faciaya karşı polis ekipleri tarafından boşaltıldı. İGDAŞ ve itfaiye ekipleri gazdan etkilenmemek için yan tarafta bulunan iş merkezinin çatı katından bankanın bulunduğu binaya geçti. Ekipler, binada bulunan havalandırmadaki camı kırarak gazın hızlı bir şekilde çıkışını sağladı. İGDAŞ ekipleri bina çevresinde titizlikle çalışırken bina çevresinde ölçümler yapıldı. Bina içerisindeki yoğun gazın tahliye edilmesi için binada bulunan camlar açıldı. Binada bulunan gaz yoğun çalışmalar sonucunda tahliye edildi.

Bankanın karşısında bulunan bir işyerinde çalışan Hatice İlbaş, "Sabah işyerine geldiğimizde hiçbir şey yoktu. Sonra polisleri görünce bir anda etrafı tahliye etmeye başladılar, bizi ve müşterilerimizi herhangi bir tehlikeye karşı iş yerimizden çıkardılar" dedi.

Fatih Karakaya ise, "Bize koku geldi. İtfaiye ve ambulansa haber verdik. İGDAŞ'ı aradık. Yetkililer gelerek gaz ölçümü yaptılar. Gazın aşırı derecede sıkışmış olduğunu anladılar. Komple caddeyi boşalttılar, bizde dükkanı boşaltmak zorunda kaldık" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)