E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİşte yatırımcının borsa yanıtı---

İşte yatırımcının borsa yanıtı

İşte yatırımcının borsa yanıtı
04 Ocak 2016 - 09:24 borsagundem.com

2015’i Twitter üzerinden başlattığı dev anketlerle kapatan Borsagundem.com, 2016’ya da aynı hızla girdi.

BORSAGUNDEM.COM
 
1 Kasım’da açılan sandıkların getirdiği yeni ekonomik dengede, düşürülen Rus uçağının yarattığı gerginlikte, FED’in faiz krizinde, altının, petrolün gölgesinde görüşlerini sorduğumuz Türk halkı, “İcraatları bekliyoruz” mesajını vermiş, güvenli yatırımda da ezici bir çoğunlukla “Hisse senedi” demişti.
 
Twitter’da başlattığımız dev anketin ortaya çıkardığı, ‘aracı kurumlara duyulan güvensizlik’ sonucu borsa dünyasını şoke ederken; yatırımcıların halka açık şirketlerde temettü politikasına verdiği önem de anlaşılmıştı.
 
Ve hisse alım satımında, üçte bir gibi yüksek bir bölümün hâlâ sosyal medyada kurulan tuzaklara düştüğü itirafı ise çok konuşulmuştu.
 
2015’i, ateş çemberi sınırlarımızla, yeni bir Türkiye vizyonuyla, acı tatlı anılarıyla, böyle bir tabloda geri bırakırken, 2016’ya girdik bile.
 
Ve ilk dev hamle...
 
Cesur ve tarafsız haberciliğiyle gündem yaratan Borsa Gündem, flaş gelişmelerin hiç bitmediği, tansiyonu yüksek, hedefleri büyük Türkiye’nin, yarınları adına en büyük silahı olması gereken Borsayı, Türk halkına sordu.
 
İlginçtir, Borsanın bile kendine güven duymadığı bir süreçte, yatırımcı umutlu. Öyle diyoruz çünkü “Ocak ayında borsalar nasıl bir seyir izler?” sorusuna verilen yanıt yüzde 59’la “Yükselir”. Bu oran da geleceğe dönük beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu gösterir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)