E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİşte IKON News farkı---

İşte IKON News farkı

İşte IKON News farkı
14 Haziran 2016 - 10:10 borsagundem.com

Sermaye Piyasalarının yeni web sitesi yatırımcı cephesinde heyecan yarattı. Haber, yorum, bülten ve teknoloji zengini IKON News’e ilgi büyük…

BORSAGUNDEM.COM

Yatırımcıların doğru,dinamik ve hızlı bilgiye ulaşması artık çok daha kolay.  Sermaye Piyasalarının yeni ve etkili web sitesi  kafalardaki soru işaretlerini bitiren pencerelerini sonuna kadar yatırımcılara açmış. Her türlü haber, analiz, strateji ve destek direnç bilgileriyle donatılmış IKON News için yetkililer; “Normalde bir x haber yayınlanır ve burada kalır. Ama biz burada haber yorumlama işine de giriyoruz.  Mesela önemli bir merkez bankası başkanı açıklama yapabilir ama biz bunu yayınlarken kendi yorumlarımızı da ekliyoruz. Hem haberi yayınlayıp hem içine kendi yorumlarımızı kattığımız için yatırımcılarımıza diğer birçok mecrada bulamadıkları etkili bir hizmeti sunmuş oluyoruz” diye konuşuyor.

Sitenin özellikleri çok çarpıcı. Öncelikle haber ve yorumlar yalnızca IKON News’ta kalmayıp dağıtım kanalları, sosyal medya ve SMS yoluyla müşterilerin direkt olarak cep telefonlarına da gidiyor. Müşteriler bu bilgileri kullanarak kendi analizlerine ya da kendi yatırım tercihlerine katkıda bulanabiliyorlar.

Benzerlerinden farklı ve de büyük bir ayrıcalık olarak, IKON News’ ta son dakika haberleri de yer alıyor. Site online gazete sayfası gibi ve her şeye kolayca ulaşılabiliyor. Ana sayfa otomatik olarak içeriklerini güncelliyor, yatırımcıların en az gayretle en çok bilgiye ulaşabilecekleri bir gösterge paneli haline gelerek yatırımcının tüm isteklerine cevap veriyor. Müşteri aradığı bilgiye, kendi menüsünden ister SMS, ister mail isterse de sesli bildirim yoluyla ulaşabiliyor. IKON News  en son teknolojiyi aktif olarak kullanılıyor ve yatırımcısını memnun ediyor.

Önemli bir nokta; IKON News ile birlikte hayata geçen MyIKON’ u ise sadece gerçek hesap müşterileri kullanabiliyor. Müşteri kendi sayfasını yani kendine ait özel bir alanı oluşturabiliyor. Mesela altınla ilgili verileri, analizleri veya haberleri takip edebiliyor. Ya da ilgi duyduğu diğer ürünleri izleyebiliyor. Yetkililer bazı yatırımcıların bilgileri Meta Trader üstünden almak istediklerini, bazı verileri de SMS olarak istediklerini belirtiyor, ya da tam tersi.  SMS veya e- posta istemeyen yatırımcı özel hesap yönetim sistemi MyIKON’ u tercih ederek istediği seçenekleri kendisi yaratabiliyor. Tüm yatırım hesaplarını yönetebiliyor, zaman ve mekan sınırlaması olmadan para çekme ve yatırma talimatlarını kolaylıkla oluşturabiliyor.

IKON News’ ta bütün bu üstün özelliklerin dışında uzman bir ekip tarafından hazırlanan sabah, akşam, haftalık ve makro bültenleri de yer alıyor. Uzmanlar burada vurgulamak istediklerinin yalnızca bülten yazıp yayınlamak olmadığını, o günün piyasayı etkileyen haberlerini, gün içinde olabilecekleri de yatırımcılarla paylaştıklarını ifade ediyor.

IKON News’ taTrading ve Araştırma Bölümü’nde 10 kişilik bir ekip görev yapıyor.  Yatırımcı bu özel ekibe 5 gün 24 saat ulaşma şansına sahip. Bunun dışında araştırma ekibi ABD borsası kapanana kadar işbaşında kalarak gelişmeleri anlık olarak yorumlayıp yatırımcılara ulaştırıyor. Yani piyasada aksiyon ve hız devam ettiği müddetçe IKON News’ da müşterilerine bilgi sağlamaya devam ediyor.

Önümüzdeki günlerde ses getirecek başka yeniliklerinin de olacağını söyleyen yetkililer, “Whatsapp uygulamasına benzeyen ancak kendi vizyonunda fark yaratan yepyeni bir hizmet platformunu hayata geçirmeyi düşünüyoruz.Yatırımcıları daha önce hiç deneyimlemedikleri yeni bir heyecan bekliyor, tabii ki yine öncü olarak IKON Menkul farkı ile” diyerek yatırımcılara müjdeyi veriyorlar. 

IKON News’ un yatırımcılara mesajına gelince… İşte:

“IKON News mobil destekli olup tüm akıllı telefonlardan uygulamaya rahatlıkla ulaşabilirsiniz. IKON News’ ta 7 günlük demo hesapları var ve üyelikleri tamamen ücretsiz. Yatırımcılar 7 günün sonunda gerçek bir hesap açarak analizlere ve haberlere süresiz olarak ulaşıyor ve de işlemlerine Ikon News farkıyla devam edebiliyor.” 

WWW.IKON.NEWS’TEN SEÇMELER

*Destek Direnç
Piyasaların en çok tercih edilen yatırım araçları hakkında IKON Menkul uzman analist kadrolarının belirlediği destek dirençler IKON News’ un ana sayfasından takip edilebilir. Dinamik arama bölümü sayesinde yatırımcılar istedikleri ürünün destek direnç bilgilerine kolaylıkla ulaşabilir.

*Stratejiler
Sadece IKON Menkul yatırımcılarına özel yatırım stratejileri bu bölümden takip edebilirsiniz. Alanında uzman analistlerimizin hazırlamış oldukları genel yatırım tavsiyeleri ile yatırımlarınıza yön verebilirsiniz.

*Dinamik ana sayfa içerikleri
Yatırımcıların ikinci ekranında kendisine sabit bir yer kazanmayı hedefleyen IKON News, hedef kitlesinin kullanım alışkanlıkları baz alınarak kurgulandı.

*Kolay erişim – Multiplatform desteği
Sadece cep telefonunuz, e-posta adresiniz ve isim soyisim bilgileriyle kolaylıkla kayıt olup ücretsiz deneme hesabınızı açabileceğiniz IKON News, mobil platformlarla da uyumlu yeni nesil tasarımıyla sizlere kolay, anlaşılır ve işlevsel bir kullanıcı deneyimini hem masaüstü hem de mobil platfomlar için sunuyor.

*Makaleler,Duyurular
Piyasalara yön veren konular hakkında yorumların paylaşıldığı makaleler ve önemli gelişmelerin duyuruları. Ekonomiye yön veren gelişmelerle ilgili detaylı yorumlar, gelişmelerin piyasaya etkileri ve yatırımcılara yönelik genel yatırım tavsiyelerine makaleler bölümümüzden ulaşılabilir.

www.ikon.news

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gencebay Orhan14 Haziran 2016 12:41

    Piyasa Gündemini takip etmek için IKON News den yararlanıyorum. Teşekkür ederim.

  • investor14 Haziran 2016 11:11

    çok uzun zamandır ikonla çalışıyorum. ikon gerçekten bilinçsizce bu piyasada köşeyi dönmek isteyenlerin değil de amacı trade etmek olan yatırımcıların yeri. piyasaya ve aracı kuruma suç bulmayan piyasayı takip eden bir müşteri profili var. bugüne kadar yaşadığım her sorunda muhatap buldum ve çözüme kavuştu. tebrikler ikon

  • serdar gelen14 Haziran 2016 11:02

    para yatırma çekme işlemimi tek butonla yapıyo olmam bu sitede en sevdiğim olay.. destek dirençler tutarlı. analiz olarak gelen sms hizmeti vs başarılı olmuş.

  • Cemal Yılmaz14 Haziran 2016 10:54

    uzun zamandır stratejileri takip ediyorum oldukça başarılı.

  • Mahsun Gedizci14 Haziran 2016 10:42

    Harika iletişim ve memnuniyet. İstekleri ikiletmezler. Başarıları her gün katlanarak artıyor. Site çok başarılı Tebrikler.

  • Trader Fx14 Haziran 2016 10:41

    Gerçekten hızlı bilgi akışı ve başarılı strateji oranları inanılmaz. Türkiyede böyle bir platforma ihtiyaç vardı gerçekten. Tebrik ederim İkon Menkul

  • mustafa halıcıoğlu14 Haziran 2016 10:28

    analizleri oldukça başarılı ve tutarlı. site içerik olarak çok zengin.