E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Galatasaray'ın 11'i---

İşte Galatasaray'ın 11'i

İşte Galatasaray'ın 11'i
26 Kasım 2014 - 21:10 borsagundem.com

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile deplasmanda oynayacağı kritik maçın 11'leri belli oldu

Galatasaray bugün Şampiyonlar Ligi’ndeki serüvenini devam ettirmek için Belçika’da Anderlecht ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve D-smart’ın Smart spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray, Anderlecht karşısında galip gelirse Avrupa Ligi’ne gitme şansını sürdürebilecek, kaybetmesi halinde ise tüm umutlar sönecek. Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son üç maçtan puan alamadı. Galatasaray, bugün Anderlecht takımıyla bugün yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçıyla, Avrupa kupaları tarihindeki 260. karşılaşmasına çıkacak.
 
Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar oynadığı 259 maçta 97 galibiyet ve 95 yenilgi aldı, 67 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Borussia Dortmund’a karşı 4-1 kaybedilen maçtaki tek golüyle, “Şampiyonlar Ligi” tarihinde 200 gole ulaşan Galatasaray, bugün de Devler Ligi gruplarındaki 100. golünü kaydedebilmek için Anderlecht karşısında olacak.
 
BRUMA SÜRPRİZİ! 

ANDERLECHT-GALATASARAY

HAKEM: Ivan Bebek
STAT: Constant Vanden Stock Stadı
SAAT: 21.45

ANDERLECHT: Proto, Vanden Borre, Mbemba, Deshacht, Najar, Defour, Tielemans, Conte, Praet, Acheampong, Mitrovic
TEKNİK DİREKTÖR: Besnik Hasi

GALATASARAY: Fernando Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Chedjou, Alex Telles, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Bruma, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Cesare Prandelli

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)