E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da soyguncular polisle çatıştı---

İstanbul'da soyguncular polisle çatıştı

İstanbul'da soyguncular polisle çatıştı
29 Kasım 2017 - 21:48 borsagundem.com

Ataşehir'de soygun yapmak için bir markete gelen hırsızlar polisle çatıştı. Çatışmada soygunculardan biri hayatını kaybederken, bir polis de yaralandı

Ataşehir’de markete soygun yapmak için giren 3 silahlı gaspçıyla Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 gaspçı öldürüldü, 2’si gözaltına alındı.

Olay Ataşehir'de bu aksam saatlerinde meydana geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri daha önceden gasp olaylarına karıştığını belirlediği bir gasp şebekesini takip ederken, bir anlık boşluktan yararlanan takip altındaki altı kişilik çete bir markete girdi. Gelen ihbarla bölgedeki Gasp Büro Amirliği ekipleri hemen marketin bulunduğu adrese yöneldi. Soygun amaçlı olarak markete girdikleri belirlenen maskeli gaspçılara 'teslim ol' çağrısı yapıldı. Polisin çağrısına şüpheliler ateşle karşılık verdi, çatışma çıktı. 

Çatışmada şüphelilerden biri ölü olarak ele geçirilirken ikisi yaralı 5 şüpheli gözaltına alındı. Çatışmada bir polis memuru da kolundan hafif yaralandı.

Polise ateş açan çete üyelerinin daha önce de iki ayrı gasp olayına karıştıkları belirlendi 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)