E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da saldırı hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı yakalandı---

İstanbul'da saldırı hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı yakalandı

İstanbul'da saldırı hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı yakalandı
26 Eylül 2017 - 16:57 borsagundem.com

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik sürdürülen operasyon kapsamında saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen örgütün hücre üyesi 3 terörist yakalandı. 3 kişiden biri Suriyeli ikisi Endonezyalı.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ’a yönelik yürüttüğü çalışmada, saldırı hazırlığındaki bir hücreyi tespit etti. Terör polisi, 12 Eylül tarihinde iki ayrı ilçede tespit edilen 3 adrese yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda sansasyonel eylem hazırlığındaki 2 Endonezyalı ve 1 Suriye uyruklu terörist yakalandı. Endonezya uyruklu E.D.P. ve M.T.M. ile Suriye uyruklu F.A.O.'nin tutuklandığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum26 Eylül 2017 19:05

    Ha birde abd nin uzakdoğuda cıa merkezleri varmış.Bu merkezlerde militan,suikastçı,terörist yetiştiriyorlarmış.Özbekistanda fergana vadisi varmış orada cıa nin eğitim merkezleri varmış.Bunların ikisi uzak doğuluysa kesinlikle bu cıa merkezlerindenbirinden gönderilmişlerdir.Bunu takvim gazetesinin bir köşe yazısında okumuştum.Bence kesinlikle doğrudur.Onun için türki cumhuriyetlerinden,endonezyadan,malezyadan,pakistandan,bangladeşten gelenlerin hepsini sıkı kontrol edilmesi lazım

  • bir yorum26 Eylül 2017 18:43

    Şu anda Türkiyeyi kana bulamak için abd vargücüyle bu deaşın militanlarını gönderiyor.Çünkü alınan yüksek düzeyde önlemlerle pkk,dhkpc ve mlkp nın Türkiyedeki faaliyetleri iyice zayıfladı.Abd bu sefer suriyeli olarak giriş yapan mülteci kılıklı deaş üyelerini aktive edip onlara kanlı eylemler yaptırma peşinde.Kardeşim şu Türkiyeye alınan suriyelileri tek tek kontrol etmek gerekiyor.Yoksa abdliler insanlarımız öldürmeye ant içmişler.Ocaklara ateş düşmesin ne olur şu suriyelileri iyice araştırın.Hatta,türki cumhuriyetlerinden ve ırakdan gelenleride

  • Ali Öner26 Eylül 2017 17:16

    İşte Suriye'lileri ülkeye vizesiz alırsan olacağı budur.