E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da Cumhuriyet Savcısı'na silahlı saldırı---

İstanbul'da Cumhuriyet Savcısı'na silahlı saldırı

İstanbul'da Cumhuriyet Savcısı'na silahlı saldırı
07 Aralık 2016 - 23:10 borsagundem.com

İstanbul'da Cumhuriyet Savcısı'nın makam aracına silahlı saldırı gerçekleştirildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Cumhuriyet Savcısı Evliya Çalışkan'nın koruma aracına Sultangazi'de silahlı saldırı gerçekleştirildi. Otomobile 3 kurşun isabet ederken, savcı ve koruma polisi saldırıyı yara almadan atlattı.

İstanbul Sultanbeyli'de terör suçları savcısı Evliya Çalışkan'ın koruma aracına saldırı yapıldı. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayında nöbetten çıkan terör suçları savcısı Evliya Çalışkan'ın aracına TEM Sultangazi sapağı civarında saat 21.15 sıralarında seyir halindeyken, aynı istikamette giden başka bir araçtaki şahıslarca hedef alınarak silahla ateş açıldı.

Kurşunlardan ikisi otomobilin kapartosuna birisi de lastiğe isabet etti. Şans eseri savcı Çalışkan ve koruma polisi saldırıyı yara almadan atlattı. Saldırı yapılan otomobil olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelemeye alınırken, saldırıyı gerçekleştiren kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı.

FETÖ'NÜN EMNİYET YAPILANMASINI SORUŞTURUYOR
Savcı Evliya Çalışkan, Hrant Dink cinayeti, Tahşiye Kumpası davasının görüldüğü terör ihtisas mahkemesi İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bir süre duruşma savcısı olarak görev yapmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)