E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da büyük FETÖ operasyonu---

İstanbul'da büyük FETÖ operasyonu

İstanbul'da büyük FETÖ operasyonu
20 Şubat 2018 - 09:06 borsagundem.com

FETÖ'ye yönelik İstanbul merkezli operasyonda, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 170 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

FETÖ/PDY mahrem imamlarının ankesörlü telefon üzerinden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki örgüt mensupları ile irtibat kurmalarına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında bu sabah yeni bir operasyon başlatıldı.

Terör ve Örgütlü Suçlar Savcısı Can Tuncay'ın verdiği talimat üzerine hareket geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hakkında gözaltı kararı verilen 170 asker şüpheli ile ilgili 04.00'de operasyon için düğmeye bastı.

38 farklı ilde aynı anda başlatılan operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı verilen çeşitli rütbelerdeki subay ya da astsubayların 144'nün muvazzaf olduğu, 36 kişiden bir bölümünün emekli olduğu, bir bölümünün ise meslekten ihraç edildikleri belirtildi.

Savcılığın mahrem imamlarla irtibata geçtikleri belirlenen TSK mensuplarının İstanbul Üsküdar'daki bir ankesörlü telefonu kullandıkları öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)