E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da fırtına yıktı geçti---

İstanbul'da fırtına yıktı geçti

İstanbul'da fırtına yıktı geçti
23 Eylül 2014 - 16:00 borsagundem.com

İstanbul'da fırtına etkili oluyor. Beyoğlu cumhuriyet caddesi üzerinde bir inşaat yapımında kullanılan iskele çöktü, Suriyeli bir çocuk yaralandı

İstanbul'da etkili olan fırtına nedeniyle büyük bir faciadan dönüldü. Beyoğlu Cumhuriyet Caddesi üzerinde devam eden bir inşaatın iskeleleri çöktü.

Aniden başlayan fırtına, Divan Otel'inin ve Gezi Parkı'nın karşısında bulunan, Taksim Elmadağ'da yapımı devam eden inşaatın iskelelerini uçurdu. O esnada yoldan geçen iki araç iskelelerin altında kaldı. Suriyeli bir çocuk yaralandı. Şu an itibariyle kaza yerine kimsenin girmesine izin verilmiyor. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

GÖRGÜ TANIĞI TAKSİCİ O ANLARI ANLATTI

"Yağmur gibi düşmeye başladı. Hortum olduğunu hissettim. Savrularak gelmeye başladı, Allah'tan dik olarak gelmedi, çapraz düşmeye başladı. Araçta yolcum vardı, ona da bir şey olmadı. Ben o panikte bir şey göremedim. İtfaiye de yetişti. İtfaiyeye yol açmaya çalışıyordum."

MERTER'DE DE UÇTU

Merter'de bir inşaatın tahta levhaları araçların üzerine uçtu. Onlarca araç zarar gördü. Merter Yanyolu trafiğe kapalı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)