E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul, Ankara ve 5 ilde elektrik kesintisi---

İstanbul, Ankara ve 5 ilde elektrik kesintisi

İstanbul, Ankara ve 5 ilde elektrik kesintisi
17 Kasım 2015 - 19:59 borsagundem.com

İstanbul'un 4 ilçesi ve Ankara’nın 14 ilçesi ile 5 çevre ilde 20 Kasım'da elektrik kesintisi yapılacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) Avrupa yakasında bazı ilçelerde 20 Kasım'da bakım, onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. 

BEDAŞ'tan yapılan açıklamada elektrik kesintisi yapılacak ilçeler şöyle:

BAŞAKŞEHİR 
Kesinti Saatleri: 08:00 - 18:00
Kesinti Tarihi: 20.11.2015
Kesinti Nedeni: Yatırım Çalışması
Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler: Başakşehir Mahallesinin; İstiklal Caddesi 421, 422 Sokakları, Onur Kent Bölgesi ve civarı

KÜÇÜKÇEKMECE
Kesinti Saatleri: 10:00 - 15:00
Kesinti Tarihi: 20.11.2015
Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması
Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler: Söğütlü Çeşme Mahallesinin; Fevzi Çakmak Caddesi, Onur Market ve civarı

BEŞİKTAŞ 
Kesinti Saatleri: 08:30 - 16:00
Kesinti Tarihi: 20.11.2015
Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması
Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler: Konaklar Mahallesinin; Şebboy, Söğüt, Melisa, İhsan Hilmi Alantar Sokakları, Otoyolcular Sitesi, Petekler Sitesi, Koza Sitesi, Defterdarlar Sitesi, Burakbey Sitesi ve civarı

BAHÇELİEVLER 
Kesinti Saatleri: 09:00 - 18:00
Kesinti Tarihi: 20.11.2015
Kesinti Nedeni: Bakım Onarım Çalışması
Kesintiden etkilenecek bölge ve mahalleler: Bahçelievler Mahallesinin; Eski Londra Asfaltı Caddesi, İpek Sokak, Emlak Konut B1, A1, A3, A4, A5, B2, B3, B4, A6, A7, A8 Blokları, Emlak Konut İlköğretim Okulu ve civarı

ANKARA VE 5 İLDE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Başkent Elektrik Dağıtım AŞ, ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında Başkent Elektrik Dağıtım Bölgesi'nde 20 Kasım günü enerji verilemeyecek bölgeleri açıkladı.

Buna göre; Ankara’nın 14 ilçesi ile birlikte Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak illerinde bazı yerlere sabah 09.00’dan başlamak üzere 17.00’ye kadar değişen saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak. 20 Kasım'da Başkent’in Akyurt, Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Haymana, Kazan, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Şereflikoçhisar, Yenimahalle ilçelerine belirli saatlerde enerji verilemeyecek. 

Aynı gün Çankırı il merkezi ile Çerkeş, Eldivan, Ilgaz ilçelerinde, Karabük merkez ve Safranbolu ilçesinde, Kastamonu Daday ilçesinde, Kırıkkale merkez ile Yahşihan ilçesinde, Zonguldak Devrek ve Ereğli ilçelerine 09.00 ile 17.00 arasında değişen saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ açıklamasında “İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG-AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.” uyarısı yapıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)