E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul için kuvvetli yağış uyarısı---

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı
17 Eylül 2014 - 17:03 borsagundem.com

İstanbul il genelinde kuvvetli, kuzey kesimlerinde çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyardı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bugün sabah saatlerinde hava tahmin raporlarına göre kentin şiddetli yağışların etkisi altına gireceğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da şiddetli yağışın akşam saatlerinden itibaren etkili şekilde görüleceği bildirildi. Bugün akşam saatlerine doğru İstanbul'da başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; gece saatlerinden itibaren etkisini arttırarak yarın akşam saatlerinde kadar il genelinde kuvvetli, kuzey kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara (su baskını, ani sel, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.

BUDO seferleri iptal

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesinin (BUDO) bazı seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamada, Bursa'dan 17.30, İstanbul'dan da 18.00'de planlanan seferlerin, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

Ayrıca, saat 17.00'deki Armutlu-Mudanya seferinin de iptal edildiği belirtildi.

Antalya için sağanak uyarısı!

Meteoroloji, Antalya'nın iç kesimleri ile Burdur ve Isparta için de sağanak uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bugün bölgede hava parçalı bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gökgörültülü sağanak şeklinde geçecek. Yağışlar, Antalya'nın iç kesimlerinde, Burdur ve Isparta'da kuvvetli olacak.

Hava sıcaklığı 1 ile 4 derece azalacak.  

Denizlerde rüzgar kuzeybatı ve batıdan 3 ile 5, öğle saatlerinde Antalya Körfezi'nde güney yönlerden 2 ile 4 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği 1-2 metre civarında olacak.

Bilecik'te yıldırım düştü

Bilecik Pazaryeri ilçesinde yıldırım isabet etmesi sonucu 2 at telef oldu

Alınan bilgiye göre, ilçeye 1 kilometre uzaklıktaki Sazak mevkisinde tarladan at ile saman balyası getiren İbrahim Yörük (60) ve eşi Neziha Yörük'ün (58) bulunduğu alana yıldırım isabet etti. Yıldırımın düşmesi sonucu 2 at telef oldu. Yörük çifti, olayı yara almadan atlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)