E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul Boğazı'nda şoke eden görüntü!---

İstanbul Boğazı'nda şoke eden görüntü!

İstanbul Boğazı'nda şoke eden görüntü!
23 Eylül 2017 - 17:34 borsagundem.com

İstanbul Boğazı, Anadolu Hisarı önlerinde adeta çamura bulandı.

Göksu Deresi'nden gelen çamurun Boğaz'la buluşmasıyla, mavi suların rengi değişti. Çamurun, Elmalı Barajı'nda süren tadilat çalışmaları sırasında dereye verildiği iddia edildi.
Havanın güzel olmasıyla birlikte Boğaz'a akın eden İstanbulluları bugün bir sürpriz bekliyordu. Anadolu Hisarı önlerinde Boğaz'ın mavi suları, çamur rengine döndü. Göksu deresinden gelen çamurun Boğaz'a akması ve akıntıyla hareket etmesi sonucu mavi suların rengi sarıya döndü. Göksu deresinde de durum Boğaz'dakinden farklı değildi. Normal zamanlarda berrak bir suya sahip dere ise sarı renkte suyla kaplandı.

Çamurun Elmalı Barajı'nda devam eden taditalat çalışmaları sırasında dejarz deresi olan Göksu'ya verildiği ve Boğaz'a ulaştığı iddia edildi. Elmalı Barajı yaklaşık 13 ay önce boşaltılarak bakıma alınmıştı. Yaklaşık 60 milyon liraya mal olacak çalışmalarda sona yaklaşılmış ve baraj su tutmaya hazırlanıyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)