E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİsrail'e uçuş yasağı uzadı---

İsrail'e uçuş yasağı uzadı

İsrail'e uçuş yasağı uzadı
24 Temmuz 2014 - 08:04 borsagundem.com

Ulaştırma Bakanı Elvan, Türk havayolları şirketlerince İsrail'e yapılacak uçuşlara getirilen yasağın 24 saat daha uzatıldığını bildirdi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türk Telekom Ahlatlıbel Tesislerinde basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Türk havayolları şirketlerince İsrail'e yapılacak uçuşlara , önceki akşam 22.00 itibariyle 24 saat süreyle uçuş yasağı uygulandığını anımsatan Elvan, bu sürenin 24 saat daha uzatıldığını belirtti.

ABD DE UÇUŞ YASAĞINI UZATTI

ABD Federal Havacılık İdaresi'nden (FAA) yapılan açıklamada, Amerikan havayolu şirketlerine, İsrail'in Ben Gurion Uluslararası Havaalanı'na uçuş yasağının 24 saatliğine daha uzatıldığına dair bildirimde bulunulduğu belirtildi. Açıklamada, FAA'nın durumu gözlemeye ve değerlendirmeye devam ettiği, gelişmelerle ilgili olarak İsrail hükümetiyle yakın istişare içerisinde olduğu ifade edildi. Öte yandan Kanada Havayolları Air Canada da FAA'nın son aldığı karara uyarak, Tel Aviv’e olan uçuşlarını yeniden erteledi.

32 HAVAYOLU ŞİRKETİ UÇUŞLARINI İPTAL ETTİ

Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na "güvenlik riski" nedeniyle 32 havayolu şirketinin uçuşlarını iptal ettiği belirtildi. İsrail, yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze'ye saldırılarını aralıksız sürdürürken, çok sayıda uluslararası havayolu şirketi, "güvenlik riski" nedeniyle Tel Aviv seferlerini iptal ettiğini, bazı şirketler ise İsrail'e uçuş yasağını 24 saat daha uzattığını duyurdu. Bu çerçevede 3'ü Amerikan 32 uluslararası havayolu şirketinin uçuşlarını iptal ettiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)