E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail, Filistin'i tanklarla vurdu---

İsrail, Filistin'i tanklarla vurdu

İsrail, Filistin'i tanklarla vurdu
16 Mayıs 2018 - 17:07 borsagundem.com

Filistin'de iki günde 62 insanı katleden İsrail ordusu, bugün de Gazze Şeridi'ndeki Hamas hedeflerine tanklarla saldırdı

İsrail ordusu, yaptığı açıklamada Gazze Şeridi'ndeki Hamas askeri mevzisine tank atışları yapıldığını duyurdu. Açıklamada, bölgeden İsrail tarafına ateş açıldığı savunuldu.

ABD'nin Kudüs'e taşıdığı büyükelçilik binasının açılışını izleyen iki günde Filistin'de büyük gösteriler düzenlendi. İsrail askerlerinin gerçek mermilerle vurduğu göstericilerden 62'si yaşamını yitirdi.

En şiddetli çatışmaların gerçekleştiği bölge, Gazze-İsrail sınırıydı.

İsrail ordusu, daha önce de bölgeye tank konuşlandırmış ve Reuters haber ajansı sıfır noktasındaki tankı fotoğraflamıştı.

Filistinlilerin İsrail'in işgal ettiği topraklara karşı 30 Mart'ta başlattığı Büyük Dönüş Yürüyüşü'nde bugüne kadar hayatını kaybedenlerin sayısı ise, 100'ün üzerinde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.16 Mayıs 2018 21:35

    30 yaş üzeri M60-leopard tanklarımızdan 100 er tanesini 30 yaş üzeri F 16 uçaklarımızın tamamını G 3 piyade tüfeklerini Akdeniz kıyısını/kendilerini korumaları için 10 adet hücumbotu kurulacak Filistin devletine bağışlayalım

  • DURUM BU 16 Mayıs 2018 21:25

    'İsrail ile Yapılan Anlaşmalar Feshedilsin' Önergesi AKP Oylarıyla Reddedildi.

  • ...16 Mayıs 2018 18:36

    Arap milleti, özendiğiniz, övdüğünüz, şerit dediğiniz, yaşantısını istediğiniz, asiller topluluğu nerede ? Allah Türkü korusun. Türk olmasa cihanın dengeleri altüst olur.. Allah bizleri böyle imtihana tabi tutmasın.... Yakarız bu cihanı varya yakar geçeriz...

  • ???17 Mayıs 2018 08:49

    Bir elinde abd f16 diğer elinde rus s400 olmalı değil mi? Neyse... Benim lafım sizin kuru milliyetçiliğinize. Bu kibirden kaynaklanan arap düşmanlığınıza. Ben sadece bir avuç gazzelinin direnişini kucumsememeniz gerektiğini belirttim. Ithamlariniz da sadece sizin kuruntulariniz. Mesela işgal ettikleri azeri topraklarına karşı bir avuç ermenistana ordu gösteremiyorsak, doğu Türkistan için çin e savaş acamiyorsak... Demek ki öyle kuru kuruya cihanı yakarız lafları ile olmuyor. demek ki herkes kendi menfaatini düşünüyor. Satılık arap şeyhleri de böyledir. Halkların ne suçu var.

  • ??-16 Mayıs 2018 20:22

    Neden senin elinde TAŞ var onu sorgula. Neden millette silahlar son teknoloji senin elinde TAŞ.. taş ilkel toplumlarda olur. taa mö taş kulanılır . o çağ kapanalı çok oldu. Sen lugat yaypıp, olayı diğer dunyaya bağlayacağına çalış yahu, sevmediğin yahudi kadar çalış, abdli, ingiliz kadar çalış. üret, araştır, öğren,geliştir, Oku yahu, Peygamber efensimizin hayatını, ve kutsal kitabı okuda, eline taş almak zoruna düşme, ezilme. kafanı çalıştır azcık. Cahil cuhela ile gidersen, böyle taş toplar atmak zorunda kalırsın.

  • Hakan16 Mayıs 2018 19:25

    Kardeşim arap yalayıcıları iki üç ev satılmadığı zaman turistik geziye gelmedikleri zaman ülkede ki son toplu iğnede satıldığı zaman bu ülkede arap yalayıcısı kalmıcak mrk etme

  • ???16 Mayıs 2018 19:24

    Dünyanın en üstün teknolojisine sadece taşla karşı koyabilen Gazzelilerin cesaretini mağrurca küçümsemenizi cok iğrenç buluyorum. Ayrıca israil in dostu bir ülkeyiz. Ekonomisine teknolojisine ticaretimizle katkıda bulunuyoruz. Ticaretimiz en üst seviyede... ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diye bir atasözümuz vardır.