E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİspanyol bankasından Türkiye ekonomisine övgü---

İspanyol bankasından Türkiye ekonomisine övgü

İspanyol bankasından Türkiye ekonomisine övgü
30 Temmuz 2016 - 13:46 borsagundem.com

Garanti Bankası'nın büyük ortağı BBVA'dan, Türk ekonomisine övgü

İspanya’nın önde gelen bankalarından Banco Bilbao Vizcaya Argentaria SA'nın (BBVA) Üst Yöneticisi (CEO) Carlos Torres Vila, Türkiye'nin ekonomik potansiyel açısından sağlam temellere dayanan bir piyasaya sahip olduğunu belirterek, "Türkiye'ye olan ilgimiz stratejik ve uzun vadelidir." dedi.

Darbe girişimi sonrası Türkiye'deki yatırımlarına ilişkin soruları yanıtlayan Vila, Türkiye'nin kendileri için stratejik bir ülke olduğunu ve BBVA'nın Türkiye ile uzun vadeli bir bağlılığı bulunduğunu söyledi. 

Türkiye'nin ekonomik potansiyel açısından, finansal sistem ve mevzuat konularında sağlam temellere dayanan bir piyasaya sahip olduğuna dikkati çeken Vila, "Türkiye, ülkenin en iyi yönetilen bankasına olan ilgimizi artırmaya karar verdiğimiz dönemdeki muazzam potansiyelini korumaktadır. Türkiye, BBVA grubunun en başarılı coğrafi bölgelerinden biridir. Türkiye'ye olan ilgimiz stratejik ve uzun vadelidir, önceliğimiz Garanti Bankasının faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürmesini sağlamaktır." değerlendirmesinde bulundu.

BBVA, Garanti Bankasında en büyük hissedar konumunda bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 76,45
En Yüksek: 80,75
En Düşük: 76,60
Değişim -2,86 %
FK: 3,68
PD / DD: 1,31
İşlem Hacmi 1.675.481.554
Toplam Adet: 21.434.323
Ağırlıklı Ort.: 78,39
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)