E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİsmail Kartal, Caner için ne dedi---

İsmail Kartal, Caner için ne dedi

İsmail Kartal, Caner için ne dedi
25 Kasım 2014 - 01:00 borsagundem.com

F.Bahçe Teknik Direktörü, Bursaspor maçında oyundan çıkarken kendisine tepki gösteren Caner ile ilgili açıklama yaptı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor maçında oyundan çıkarken kendisine tepki gösteren futbolcusu Caner Erkin ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal'ın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Caner bizim 24 kişilik kadromuzun bir oyuncusu. Takımımızın bir parçası. Genç bir oyuncu. Böyle atmosferi yüksek maçta istem dışı bir hareket yapmıştır. Ben onun ağabeyi, babası gibiyim. Bir anlık sinir. Biz bir takımız. Ben Caner'i tanıyorum, bir sorun yok. Bizim içimizde böyle bir şey olmaz."

İsmail Kartal'ın basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşmaya erken yedikleri gol nedeniyle 1-0 yenik başladıklarını ve sonrasında toparlanmaya çalıştıklarını bildirdi. Maçın geneline bakıldığında oyun kontrolünün kendilerinde olduğunu vurgulayan Kartal, "İki takım da iyi mücadele etti. Gerçekten güzel maç oldu.Her iki takım oyuncularını gösterdikleri mücadeleden ötürü kutluyorum. Biz de kazanabilirdik, Bursaspor da kazanabilirdi. Neticede karşılaşmanın zorlu geçeceğini bekliyorduk. Sonuçta berabere bitti. Bursa gibi zorlu bir deplasmandan 1 puan aldığımız için oyuncularımı tebrik ederim" dedi.

İsmail Kartal, bir gazetecinin "Caner Erkin'in oyundan alınırken sert tepkileri oldu. Hatta 'Bir daha bi takımda oynamam' dediği iddia ediliyor. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz? sorusunu Kartal, şöyle yanıtladı:

"Caner bizim takımımızın oyuncusudur. Böylesine verimi yüksek bir maçta bir anlık öfkeyle böyle bir davranışta bulunmuştur. Ağzından ne çıktığını bilmiyorum. Biz bir aileyiz. Aile içinde hallederiz. Biz onun babası, ağabeyi,  antrenörüyüz. Önemli olan yapıcı olmaktır. Kaybetmek kolaydır. Bunu değerlendiririz."

İsmail Kartal, "Volkan Demirel'e Bursaspor taraftarları sert tepki gösterdi. Bununla ilgili yorumunuz nedir? sorusuna "Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Bunlar geride kaldı. Hepimiz bu ülkenin futboluna hizmet etmek,  katkıda bulunmak istiyoruz. Bunların olmaması lazım. Bunun sonu yok. Oldu, bitti artık bu iş. Yetkili yerler ne karar verecekse verecek. Geride kaldı. Hoşgörülü olmalıyız" karşılığını verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında başına aldığı darbe nedeniyle Mehmet Topal ve sakat sakat oynayan Gökhan Gönül'e de teşekkür eden Kartal, "Mehmet Topal oyunda şuurunu kaybeder gibi oldu. Yabancı sınırlamasından ve Gökhan Gönül'ün sakatlığından dolayı Mehmet Topal'a rica ettik ve 'götürebildiğin yere kadar götür' dedik. Kendisi de maçı bırakmadı ve oynadı" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)