E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşadamına hırsız şoku---

İşadamına hırsız şoku

İşadamına hırsız şoku
30 Aralık 2015 - 06:05 borsagundem.com

İşadamı Osman Ferit Biranış’ın bir binanın 17. katındaki ofisine giren hırsızlar, 1 milyon lira değerindeki mücevherleri çalıp kayıplara karıştı

İstanbul’da inşaat şirketi sahibi işadamı Osman Ferit Biranış’ın Esentepe’deki bir binanın 17’nci katındaki ofisine giren hırsızlar, 1 milyon lira değerinde mücevher takı ve değerli taşları çalarak ortadan kayboldu. 
 
Paşa Alyurt'un Milliyet''teki haberine göre olay geçen perşembe şirket çalışanı Ergün Yardımcı’nın Şişli Esentepe’deki ofisten içeri girdiğinde karşılaştığı tabloyla gün yüzüne çıktı. Yardımcı, ofisi dağınık halde bulurken, şirket kapısında da zorlama olduğunu gördü. Yılbaşı tatili için Amerika’ya gitmeye hazırlanan işadamı hırsızlık olayını duyunca şoke oldu. Programlarını iptal eden Biranış’ın ofisinde yaklaşık 1 milyon değerinde mücevher takı ve değerli taşlar ile şirket çalışanı Ergün Yardımcı’nın çantasından 10 bin lira çalındığı öğrenildi.
 
Görüntüler inceleniyor

Mücevherleri daha güvenli olduğu için ofisinde bulundurduğu bildirilen Osman Ferit Biranış’ın 17. katındaki ofisinde birbirinden değerli taşların olduğu da öğrenildi. Hırsızların işadamının babasına ait odadaki gümüş sigaralıklar ile gümüş köstekli cep saatlerinin yanı sıra Osman Ferit Biranış’a ait odadan da altın saatler, Elmas, yakut, safir ve inci gibi değerli taş ve takılar çaldığı belirtildi. Soygunun yaşandığı ofise gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri parmak izi çalışması yaptı. Ayrıca ekipler detaylı incelemelerde bulunmak için güvenlik kamera görüntülerini de aldı. Hırsızlığın yaşandığı binanın daha önce bir banka tarafından kullanıldığı, bankanın binayı boşaltmasının ardından yeniden dolmadığı ve binanın sadece 17’nci katının dolu olduğu öğrenildi. 
 
Evliliği konuşulmuştu

Osman Biraniş, 2009’da 6 News kanalının İngilizce haberlerini sunan Laura Wells ile yaptığı evlilikle New York Times’a haber olmuştu. Biraniş’in canlı yayındaki telefondan sonra gerçekleşen evliliği ABD’nin gündemine girmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)