E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİş Yatırım'dan Londra'da Yatırımcı Konferansı ---

İş Yatırım'dan Londra'da Yatırımcı Konferansı

İş Yatırım'dan Londra'da Yatırımcı Konferansı
15 Mart 2017 - 14:24 borsagundem.com

İş Yatırım’ın, geleneksel yatırımcı konferansı Hidden Riches 2017 Londra’da düzenlendi

Türkiye’nin önde gelen 18 halka açık şirketinin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile 2 Mart tarihinde Londra’da düzenlenen Hidden Riches yatırımcı konferansında 40’ı aşkın uluslararası yatırım fonunun katılımı ile 150 birebir toplantı gerçekleşti.

 İş Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Çağlan Mursaloğlu konferansa gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Şirketimizin faaliyetleri arasında uluslararası yatırım fonlarının Türk sermaye piyasalarına yönelik yatırımlarına aracılık hizmeti de yer almaktadır. Sermaye piyasalarındaki deneyimimizden aldığımız güçle, yabancı yatırımcılara yönelik sunduğumuz bu hizmete katma değer sağlamak amacıyla 2007 yılından bu yana düzenli olarak her yıl Londra’da yatırımcı konferansı düzenlemeye devam ediyoruz.” dedi.

Bu sene yatırımcıların Türkiye’yi temkinli bir iyimserlikle takip ettiğini belirten Mursaloğlu; makro ve jeopolitik riskler ve bunların olası etkilerinin sorgulandığını belirtirken, ilginin daha çok şirket bazlı mikro veriye kaydığını gözlemlediklerini söyledi. Ayrıca TL’nin seyri ve büyümeye yönelik soruların da yoğunlukta olduğu toplantılarda, şirket CEO’larının aktardığı 2017’ye yönelik olumlu öngörüler ve risklere karşı şirket bilançolarının dayanaklılığının, yatırımcıların önem verdiği konular arasında olduğunu belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ekonomi15 Mart 2017 19:04

    Döviz bu kadar oynak iken borsa yabancılar için cazip olamaz. Düşünün döviz %50 veya daha fazla çıkarsa. Adamlar dolarını Euro'sunu getirin borsaya girip lira bazında %10 -20 kazansalar ne yazar küllü zarar. Ekonomi böyle giderse cari açıklarla kışın dolar uçar yine