E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİş Portföy talep topluyor---

İş Portföy talep topluyor

İş Portföy talep topluyor
20 Haziran 2017 - 14:13 borsagundem.com

İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu için nitelikli yatırımcılardan talep topluyor

Portföy yönetimi sektörünün lider kuruluşu İş Portföy Yönetimi A.Ş., Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu için 19 Haziran-18 Temmuz 2017 tarihleri arasında nitelikli yatırımcılardan talep topluyor.
29 milyar TL’lik yönetilen portföy büyüklüğü ve %21,2 pazar payı ile portföy yönetim sektörünün lideri konumunda bulunan İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu ile yatırımcılarına ülkemizin büyük şehirlerinde yer alan ticari ofislere yatırım yapma imkanı sunuyor. Fon, yatırımcıların bireysel birikimleriyle ulaşamayacakları ölçekteki ticari gayrimenkullere yatırım yaparak uzun dönemli kiralamalar gerçekleştirecek. Fona yatırım yapan müşteriler hem ticari gayrimenkullerin sağladığı düzenli kira gelirine iştirak edecek hem de portföyde yer alan ofislerin değer artışından da yararlanabilecek.

Fona yatırım yapmak isteyen nitelikli yatırımcılar, Türkiye İş Bankası Özel Bankacılık Şubeleri, İş Yatırım Menkul Değerler ve İş Portföy aracılığıyla talepte bulunabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)