E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİş GYO'nun yeni Genel Müdürü Hasan Kimya Bolat---

İş GYO'nun yeni Genel Müdürü Hasan Kimya Bolat

İş GYO'nun yeni Genel Müdürü Hasan Kimya Bolat
13 Haziran 2018 - 12:35 borsagundem.com

İş GYO'nun genel müdürlüğü görevine Hasan Kimya Bolat getirildi. Borsagundem.com zirvedeki değişimi bir hafta önce haber yapmıştı

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden İş GYO’da nöbet değişimi gerçekleşti. Açıklamada, “İş GYO'nun genel müdürlüğü görevini, bankacılık ve finans sektörünün başarılı ismi Hasan Kimya Bolat üstlendi” denildi. Bolat’ın, 30 yıllık deneyimi ve başarılı geçmişiyle şirketin çalışmalarına güç katacağı ifade edildi.
Hasan Kimya Bolat’ın kurum zirvesindeki yeni görevi resmi olarak bugün duyuruldu ancak borsa ve emlak dünyası, İŞ GYO’daki ‘genel müdür’ değişikliğini, Turgay Tanes’in yerine İş Bankası bünyesinde görev yapan Hasan Bolat’ın getirileceğini bilgisini bir hafta önce Borsagundem.com’da okudu. 5 Haziran tarihinde Borsagundem.com’un manşete taşıdığı ‘kulis haber’, gün içinde aldığı büyük reytingle de öne çıktı.

HASAN KİMYA BOLAT KİMDİR?

11.06.2018 tarihinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanan Bolat, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler mezunu.
1988 yılında Türkiye İş Bankası'nda müfettiş olarak göreve başlayan Bolat, İş Bankası'nın çeşitli şubelerinde şube müdürlükleri, Ticari Krediler Bölge Müdürlüğü, Kobi Kredileri Bölüm Müdürlüğü görevlerinin yanı sıra İş Bankası Grubu'nun muhtelif iştiraklerinde Yönetim Kurulu üyelikleri görevlerinde bulundu. 2013-2017 yılları arasında İş Leasing Genel Müdürlüğü görevini yürüten Bolat aynı zamanda Leasing Sektörü Temsil Kurulu Başkanlığı ve FKB Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Hali hazırda TİBAŞ Vakfı Yönetim Kurulu ve GullsEye A.Ş Yönetim Kurulu üyesi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 15,77
En Yüksek: 15,87
En Düşük: 15,30
Değişim 3,07 %
FK: 4,83
PD / DD: 0,56
İşlem Hacmi 151.024.020
Toplam Adet: 9.734.727
Ağırlıklı Ort.: 15,51
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • melih5317 Haziran 2018 14:48

    ilk işi mükemmel oldu.hisse zaten borsanın mali en itibarsız şirketiydi 0.28 d.değerli.**son dakka çökertirdi hisseyi hoşgeldin**ne şans ..ne tesadüf.işfinans g.müdürlüğünde işbanka başşarılı operasyonla ortak kazandıran bu çalışanımız şimdi işgyo geldi...sıra işgyo da.**izle çok ömnemli**kim bunlar..araştırılması çok zorunluluk olan.***

  • iş gyo zade13 Haziran 2018 21:49

    Öncelikle hayırlı olsun.Bu hisseye sahip çıkar,hak ettiği yere getirirsiniz.İnşallah sayenizde de küçük yatırımcının yüzü güler.

  • referans13 Haziran 2018 14:10

    yatırımcısını ezen mallardan biride bu kağıt.Trilyonlarınan oynuyor ama nafile.