E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'ın Viyana Büyükelçiliğine saldırı: 1 ölü---

İran'ın Viyana Büyükelçiliğine saldırı: 1 ölü

İran'ın Viyana Büyükelçiliğine saldırı: 1 ölü
12 Mart 2018 - 10:52 borsagundem.com

İran’ın Viyana Büyükelçiliği rezidansını koruyan askere bıçakla saldıran bir kişi, nöbetçi asker tarafından vurularak öldürüldü

Avusturya’nın başkenti Viyana'da, İran’ın Viyana  Büyükelçiliği rezidansını koruyan askere bıçakla saldıran bir kişi, nöbetçi asker  tarafından vurularak öldürüldü. 

Viyana Polis Sözcüsü Harald Sörös, basına yaptığı açıklamada, gece geç  saatlerde 26 yaşındaki bir Avusturya vatandaşının, İran Büyükelçiliği rezidansını  korumakla görevli askere bıçakla saldırdığını ve askerin, saldırganı tabancasıyla  vurarak öldürdüğünü belirtti

Savunma Bakanlığı Sözcüsü Michael Bauer de askerin saldırganı  durdurmak için önce biber gazı kullandığını,  bıçaklı şahsı durduramayan askerin  silahını kullanmak zorunda kaldığını ifade etti.

Açıklamada, nöbetçi askerin bıçaklı saldırıda yaralandığı, saldırının  neden gerçekleştirildiğinin henüz bilinmediği, konuya ilişkin soruşturma  başlatıldığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)