E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'dan Türkiye'ye destek---

İran'dan Türkiye'ye destek

İran'dan Türkiye'ye destek
20 Ağustos 2018 - 12:56 borsagundem.com

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kasımi: Türk milletinin sorunların üstesinden geleceğine inanıyoruz

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, yerli ve yabancı basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kasımi, İran ve Türkiye ilişkilerine değinerek "Türkiye ile işbirliğimiz eskisi gibi devam ediyor. İşbirliği politikamız devam edecektir. Türkiye ile olan işbirliğimizin artması için çaba göstereceğiz. Bu doğrultuda ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Kasımi, "ABD’nin yaptırımlara dayalı siyasetleri aslında orta çağ siyasetlerini hatırlatıyor. ABD zorbalık yaparak hedeflerine erişmek istiyor. İran’ın komşu ve dost ülkesi Türkiye için bazı problemler oluşturuldu ancak Türkiye milletinin sorunların üstesinden geleceğine inanıyoruz. Biz iki komşu ülke olarak farklı sahalarda işbirliğimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • güzellik uzmanı20 Ağustos 2018 20:44

    sen önce kendine yardım et, aç bıraktığın halkın sokaklarda miting yaapıyor

  • Kara Davut20 Ağustos 2018 19:06

    İran'ın, tehlike arz etmesi bakımından ABD'den hiç farkı yoktur. Murat Karayılan'ı bile kendi topraklarında yakalayıp da iade etmediler. ABD tarafından şu anda iyice köşeye sıkıştırılmaya başlandıkları için strateji gereği dost imiş gibi davranıyorlar. Son 10 sene içinde İran'ın ülkemize yaptığı bir iyilik hatırlayan var mı?