E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'dan ABD'nin teklifine sert yanıt!---

İran'dan ABD'nin teklifine sert yanıt!

İran'dan ABD'nin teklifine sert yanıt!
25 Eylül 2018 - 12:59 borsagundem.com

İran lideri Hamaney'in ABD Başkanı Trump ile 'asla görüşmeyeceğini' bildirildi.

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'den, ABD Dışişleri bakanı Mike Pompeo'nun teklifine olumsuz yanıt geldi.

Hamaney'in Uluslararası İlişkiler Danışmanı Ali Ekber Velayeti, konuyla ilgili soruya, "Trump ve Pompeo'nun hayâli asla gerçek olmayacak" dedi.

Pazar günü Fox News'a konuşan Pompeo, ABD Başkanı Donald Trump ya da kendisinin İranlı liderlerle görüşmesini istediklerini belirtmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Memiş Dirmil25 Eylül 2018 14:32

    Elini verirsen kolunu kaptırırsın.50 yıllık müttefik ama Türkiyeyi bile sattılar.

  • TURAN25 Eylül 2018 13:44

    YA ADLI YORUMCU ÇOK BİLGİSİZSİN BİR KERE İRAN ARAP DEĞİL ACEMDİR. İKİNCİSİ ARAPLARIN ALTINDA TOPLANMAK İSTİYORSAN GİT SUDİYE ORADA ARAP ÇOK BİR TÜRK ÜZ VE TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR İKİNCİSİ OSMANLIYI O TOPRAKLARDA BİTİREN BU TOPLANMAK İSTEĞİN ARAPLARDIR SEN TÜRK SEN SENİN HEDEFİN VE AMACIN TURAN DIR. HASBEL KADER BİR SİPİKER ASKERE SORDU NEREYE DİYE ODA KIZIL ELMA DEDİ YETMELER ÖĞRENDİ KIZIL ELMA NERESİ BU DEVLET POLİTASI OLMADI KURTULUŞ TURAN DA

  • : )25 Eylül 2018 17:01

    dostum arap lar kendi birliğini kursun. bir turan kuralım. İran nufusunu araştır cahilce yazan sensin oradaki azeri turklerini gor İran ın yuzde 60- %70 i bunlar asimile edilmiş Türkler. Araplar millet olsun. biz türk milleti birliğini kuralım. Ortak noktada ümmet olsun. muslumanlık olsun. Yani filistini kurtaralım. Yoksa cahillik değil aşırı bilgidir bendeki :D Turan diyorsun oyunu kime veriyorsun ? oy verdiğin kişi ne istiyor ? kime güveniyor ? asıl cahi sensin. istediğini yaptırtamayacak birine oy atıyon.

  • YA.25 Eylül 2018 13:10

    sen zamanında yıllarca ırakla savaşacağına, Türkiye deki terör örgütlerini maddi-manevi ve hatta eğitim tesisleri ile besleyeceğine, Müslüman birliği, islam birliği için kendi halkına eğitim verip, ARAP milliyeti altına toplanalım demediğine, ABD ve İSRAİL in varlık ve hareketlerinde somut ve önder adımlar attırmadığına şimdi pişman mısın ? zamanında petrolunu Türkiye ye en zor gunlerde yardım amaçlı vermediğine pişman mısın ? türkiyenin attığı adımalrı sadece onlar Türk ü ben ARAP diyerek desteklemediğine pişman mısın ? ırakda.. suriyede de böyle başladı. sıra iranda.. sonra kim ? TÜRKİYE ama bize bulaşan tarih sayfasından silinir, ömür boyu sürünür, rahat edemez çöker gider.

  • melih25 Eylül 2018 17:03

    menfaat uyuşması. devlet stratejisi. ortak hedeflere ulaşma diyelim. Ben Türk milletinden başkasını sevmem. kimsede sevdiremez. ABD lileri çok seviyoruz ondan mı incirlikde üs kullanıyolar? suriyelileri çok seviyoruz ondan mı suriyede topraklarda askerler ? abd seviyoruz ondan mı ABd ye hedey gitti görüşmelere ? saçma sapan yazmışsın ben piyonu yem ettim. sen onu aldın yendi sanıyorsun :D şah+mat olacan haberin yok

  • melih5325 Eylül 2018 15:07

    kardeş sen ne içiyon arap falan.seviyonmu arapları..vah kardeşim vah ..ne içiyosan içme bence.naçizane..arap mış.seviyomuş arapları ..bizde seviyoz.da biat *etmiyoz arapa..