E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere'de metro istasyonu tahliye edildi---

İngiltere'de metro istasyonu tahliye edildi

İngiltere'de metro istasyonu tahliye edildi
24 Kasım 2017 - 20:11 borsagundem.com

Londra metrosunda bir istasyon tahliye ediliyor. İstasyona polisler sevk ediliyor. Londra polisi birkaç el ateş edildiğini, can kaybı olmadığını bildirdi.

Londra metrosunda bir istasyon tahliye edildi. İstasyona polisler sevk edildi. Londra polisi birkaç el ateş edildiğini, can kaybı olmadığını bildirdi. Araştırmaların sonunda metroda bir şüpheli izine rastlanmadı.

İngiliz Ulaşım Polisinden (BTP) yapılan açıklamada, metro istasyonundan polise yapılan çağrılar üzerine yetkililerin bölgedeki bir olaya müdahalede bulunduğu kaydedildi.  Polis, olayın detaylarına ilişkin bilgi vermezken, istasyonun kapatıldığını ve bölgenin güvenlik kordonu altına alındığını duyurarak, vatandaşların bölgeye gitmemesi çağrısında bulundu. Trenlerin de bu istasyonda durmadığı ve istasyonun boşaltıldığı aktarıldı.

Polis ayrıca, Oxford Circus'tan bir sonraki istasyon Bond Street istasyonunun da kapatıldığını duyurdu. 

Oxford Circus civarında bulunanların sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlarda ise halkın panik içerisinde kaçıştığı iddia edildi.  Oxford Circus istasyonu, kentin ünlü alışveriş alanı Oxford Caddesi ve eğlence mekanları üzerinde bulunuyor.

İKİ FARKLI İDDİA VAR

Şu ana kadar iki farklı iddia ortaya atıldı. Bir iddiaya göre olay terörle ilgili... Bir diğer iddia ise yaşanan durumun iki çetenin kavgasıyla ilgili olduğu yönünde.


ŞÜPHELİ İZİNE RASTLANMADI
 

Araştırmaların sonunda metroda bir şüpheli izine rastlanmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)