E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere'de bir binada patlama---

İngiltere'de bir binada patlama

İngiltere'de bir binada patlama
25 Şubat 2018 - 23:40 borsagundem.com

Leicester şehrinde bir binada meydana gelen patlamanın ardından alevler göğe yükseldi, 4 kişi yaralandı

İngiltere’nin Leicester şehri Hinckley Road bölgesinde büyük çaplı bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte bina yerle bir olurken hemen yanındaki binada da yangın çıktı. 

Leicestershire polisinden yapılan açıklamada, yerel saatle 19:00 sularında Leicester kent merkezindeki Hinckley Caddesi üzerindeki bir binada patlamanın meydana geldiği, olayda 4 kişinin yaralandığı belirtildi.

Söz konusu binada arama ve kurtarma çalışmalarının halen devam ettiği, Hinckley Caddesi ve Carlisle Caddesi'nin de trafiğe ve yaya geçişine kapatılarak kordona alındığı ifade edildi.

Patlamanın sebebine ilişkin kesin bir bilgiye yer verilmeyen açıklamada, "Bu aşamada henüz olayın terörle bağlantılı olduğuna ilişkin bir emare mevcut değil" ifadesine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum26 Şubat 2018 08:45

    İngiltere ve amerika arasında pasta paylaşımı savaşı var.Amerikadaki saldırılara cıa verdiği karşılık.Adamlar için insan hayatı hiç önemli değil varsa yoksa o aşağılık çıkarları.Ortadoğuda insanları yerinden yurdundan ettiler milyonlarca fakir insanın savaşlarda çatışmalarda ölmesine sebep oldular.Kim batının medeni olduğunu söylüyormuş bakiyim.Batı kesinlikle acımasız vahşi bir yapıya sahiptir.Onların içtenliğinde bile kesinlikle çıkarları vardır.