E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİngiltere'de korkutan deprem!---

İngiltere'de korkutan deprem!

İngiltere'de korkutan deprem!
29 Ocak 2015 - 00:11 borsagundem.com

Britanya adası yakınlarında aktif fay hattı bulunmadığı için hiç deprem yaşamayan İngilizler, 2.9 büyüklüğündeki sarsıntıda büyük panik yaşadı

Hampshire bölgesinde yerel saatle 18:30’da hissedilen sarsıntı ile ilgili yerel basına konuşan halk “Bir patlama ya da trafik kazası olduğunu düşündüklerini” ve “evlerindeki her şeyin sallandığını” söyledi. 
 
Basında da kendine geniş yer bulan sarsıntıdan sonra bir açıklama yayınlayan polis yetkilleri deprem sonucunda hiç bir ciddi zarar ya da yaralanmanın yaşanmadığını söyledi.
 
Britanya Jeolojik Araştırmalar Merkezi (Bgs) konu ile ilgili yayınladığı açıklamada 2.9 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün Headbourne Worthy olduğunu söyledi.

 

Bgs sarsıntıdan sonra kendilerini panikle arayan vatandaşların “yataklarının sallandığını” ve “komşularının evine bir otobüs çarpmış gibi hissettiklerini” söyledi.
 
Deprem sosyal medyada da büyük ilgi gördü Twitter’da deneyimlerini paylaşan bir çok kişi çok korktuklarını söyledi ve “Tüm evlerin temelden sarsıldığını” iddia etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)