E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİngiliz Ashmore Group'tan Türkiye önerisi---

İngiliz Ashmore Group'tan Türkiye önerisi

İngiliz Ashmore Group'tan Türkiye önerisi
07 Eylül 2018 - 14:07 borsagundem.com

İngiliz Ashmore Group, "Türkiye-Arjantin öncülüğünde varlık fiyatlarında başlayan düzeltme piyasalara giriş için son yıllarda en iyi pencereyi yarattı" açıklamasında bulundu.

Gelişmekte olan ülke varlıklarında uzman yatırım yöneticisi İngiltere merkezli Ashmore Group, bugün dönemsel finansal sonuçlarını yayımlarken değerlendirmelerde bulundu.

Reuters'ın haberine göre, Ashmore Group'un değerlendirmesinde şu ifadelere yer verildi;

"Gelişmekte olan ülke piyasalarındaki çekici değerlemeler, Ashmore'un güçlü yatırım geçmişi ve yatırımcıların bu piyasalardaki ağırlığının düşük olması görünümün pozitif olduğu anlamına geliyor.

Türkiye ve Arjantin öncülüğünde gelişmekte olan ülke varlık fiyatlarında başlayan düzeltme son yıllarda "(gelişen) piyasalara giriş için en iyi pencereyi" yarattı."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı08 Eylül 2018 21:36

    Büyük ölçüde servet el değiştirmeden düzelme başlamaz. Doları olana satacak yeni şey yok, eskilerin çok düşük fiyatlardan el değiştirmesi lazım. Bankalar zaten onların orada da sermaye artırımları olabilir. Enerji ve Otel sektöründe kelepir yeterince alım yaptıktan sonra tehlike geçti derler. En az 100 milyar dolarlık el değiştirme olunca Türkiye'ye yine övgüler başlamasını beklerim.

  • adil 08 Eylül 2018 10:21

    dünya ekonomisi aldığı kısa vadeli borcun yarısını bir yılda geri demek zorunda olan gelişmekte olan ülke grmedi .Yunanistan 8 yılda borcunu azaltamadı bizimkiler nasıl azaltacak şirketlerin batmaması mucize olur %10 dolar faizi ile kredi yenileniyor

  • Okn08 Eylül 2018 09:17

    Kredi notumuz şu anda çöp. . Faizler yüksek. Dolar zirvede .borsa dolar bazinda % 60 dusute. . daha kötü göreceğim iz ne kaldı.adam haklı .burdan borsa faiz yatırım yapıp sabır edenler büyük paralar kazanır. .

  • Son08 Eylül 2018 08:16

    Oltaya balık arıyular

  • mzd07 Eylül 2018 21:54

    inandırıcılığını zamana bırakalım