E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİnforce üniversite etkinlikleri Nuri Sevgen ile başlıyor---

İnforce üniversite etkinlikleri Nuri Sevgen ile başlıyor

İnforce üniversite etkinlikleri Nuri Sevgen ile başlıyor
19 Eylül 2016 - 15:24 borsagundem.com

INFORCE Genel Müdürü Dr. Gökhan Ugan: Bu etkinlikle gençlerimiz kariyer planlarını daha doğru yapacak, iş dünyasının ünlü isimleriyle tanışacak.

Organizasyonu INFORCE Finansal Çözümler, Eğitim ve Danışmanlık şirketi tarafından gerçekleştirilen “INFORCE Üniversite Etkinlikleri” Ekim ayında Yatırım Finansman Menkul Değerler Yatırım Danışmanlığı Müdürü Dr. Nuri Sevgen ile start alıyor. İnternet üzerinden düzenleniyor olması sebebiyle tüm üniversitelerin yararlanabileceği etkinlikler kapsamında iş dünyasının önde gelen isimleri konuk edilirken, ödüllü portföy yarışmaları öğrencilerin ilgi odağı olmaya aday görünüyor. Seçkin yatırım kuruluşlarının yanı sıra FİNNET, Gündem Medya ve PERYÖN tarafından da desteklenen ve büyük ses getirmesi beklenen etkinlikleri INFORCE Genel Müdürü ve Yönetici Ortağı Dr. Gökhan Ugan’a sorduk:

“İki yıldır İzmir Dokuz Eylül ve Ege Üniversitelerinde düzenlenen ve büyük ilgi gören finans laboratuvarı etkinliklerimizi, bu sene Ekim ayından itibaren içeriğini genişleterek “INFORCE Üniversite Etkinlikleri” adı altında Türkiye’deki tüm üniversitelerin erişimine sunmaya karar verdik. Ekim ayında başlayacak ve internet üzerinden düzenlenecek INFORCE Üniversite Etkinlikleri kapsamında bir ay içerisinde dört farklı konuda konuk konuşmacı davet edilecek. Teknolojinin sağladığı son imkânları kullanarak kampüslere canlı erişim sağlayacağımız bu etkinliklerde, geleceğimizin teminatı gençlerimiz hem finansal piyasaları daha iyi tanıyacak, hem kariyer planlarını daha doğru yapacak, hem de iş dünyasının birçok tanınmış ismiyle tanışma imkânı yakalayacak.

INFORCE Üniversite Etkinlikleri dört farklı başlıktan oluşuyor. Her ayın ilk Çarşamba günü düzenlenecek “Piyasa Güncesi” etkinliğimizde piyasa analistleri tarafından para ve sermaye piyasalarındaki son gelişmeler, beklentileri şekillendiren siyasi ve ekonomik gündem tüm ayrıntılarıyla ele alınacak. 5 Ekim tarihinde “Piyasa Güncesi” etkinliğimizin konuğu ekranların tanınan yüzü Yatırım Finansman Menkul Değerler Yatırım Danışmanlığı Müdürü Dr. Nuri Sevgen olacak.

 

Her ayın ikinci Çarşamba günü düzenlenecek “Ayın Konuğu” etkinliğimizde ise görsel ve yazılı medyanın tanınmış isimlerini, kamu otoritelerinin ve reel sektör şirketlerinin üst düzey yöneticilerini ağırlayacağız.  Hayata dair farklı bir bakış açısı kazandıracağına inandığımız bu etkinliğimizin 12 Ekim tarihindeki konuğu olan Dr. Yaşar ERDİNÇ, ekonomik krizlerin oluşumu ve sosyo-ekonomik etkileri konusunda bizleri aydınlatacak.

Her ayın üçüncü Çarşamba günü FİNNET’in finansal analiz yazılımları eşliğinde borsaya yatırım yapmanın kurallarını geleceğin yatırımcısı öğrencilerimize uygulamalı olarak tanıtacağız. “Borsa Analiz” adını verdiğimiz bu etkinliğimizin 19 Ekim tarihinde düzenlenecek ilkinde FİNNET FTA 4.0 Teknik Analiz yazılımı kullanılarak borsada teknik analizin temel kuralları tanıtılacak.

Her ayın dördüncü Çarşamba günü kariyer günümüz olacak. “Kariyer Rehberi” adını verdiğimiz bu etkinliğimizde deneyimli insan kaynakları yöneticileri, kariyer yolculuğuna hazırlanırken geçilmesi gereken kritik süreçler ve sektörlerin istihdam koşulları hakkında yol gösterici bilgileri paylaşacak. 26 Ekim tarihinde düzenlenecek ilk “Kariyer Rehberi” etkinliğimizin konuğu Eataly İstanbul’un Genel Müdürü Osman Cenk AKIN.”

ETKİNLİĞE KATILIM NASIL SAĞLANACAK?

Etkinliğe katılım için öncelikle INFORCE Eğitim ve Danışmanlık internet sitesinin E-Mağaza bölümünden satın alma işleminin tamamlanması gerekiyor. Etkinlik bedeli olan 295 TL 3D güvenliğe sahip sanal pos üzerinden veya banka havalesi ile ödendikten sonra kayıt sırasında bildirilen e-posta adresine gönderilecek bir link üzerinden gerekli olan programlar indirilip etkinlik günü canlı bağlantı sağlanabilir.

ETKİNLİĞE KATILIM İÇİN NE GİBİ BİR FİZİKİ VE TEKNİK ALTYAPI GEREKİYOR?

Dr. Nuri Sevgen'in konuk olarak katılacağı Piyasa Güncesi etkinliğini kampüslerde düzenlemek isteyen üniversite yönetimleri ve öğrenci kulüpleri için görüntü ve ses sistemine sahip bir mekân ile hızlı bir internet ağına bağlı teknolojik özellikleri iyi olan bir adet bilgisayar yeterli olacak.

NURİ SEVGEN KİMDİR?

1973 doğumlu olan Dr. Nuri Sevgen, 2014 yılında Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü’nde doktorasını tamamlamıştır. Sevgen, 1994 yılında sermaye piyasası alanında çalışma hayatına başlamış ve Türkiye’nin önde gelen finans kurumlarında birçok farklı görevde bulunmuştur. Vadeli işlemler piyasalarında alt yapının kurulması, ürünlerin geliştirilmesi ve pazarlanması, yatırımcı eğitimlerinin verilmesi konularında uzun yıllardır yönetici olarak görev yapan Sevgen, Yatırım Finansman’da, Yatırım Danışmanlığı Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

ETKİNLİKLE İLGİLİ KİMDEN BİLGİ ALINABİLİR?

Program afişi aşağıdaki linkten indirilebilir. Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler INFORCE'a ait (232) 484 35 26 – (232) 484 35 27 numaralı telefonlardan ve [email protected] e-posta adresinden iletişime geçebilir.

http://inforceed.com/img/userfiles/files/Piyasa_Guncesi_1016.pdf

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • minoset19 Eylül 2016 16:19

    genç menç demiyorlar herkesi dolandırıyorlar bir hisse senedi 2 günde %40 yapıyor klnma bir 1 ayda %100 düşüyor Dgate finasal derinliği olmayan borsamızda günlük volatite böyle gençler borsada para yok anlatıldığı gibi forex zaten yalan