E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİndirim rezaleti... Onlarda da oluyormuş!---

İndirim rezaleti... Onlarda da oluyormuş!

İndirim rezaleti... Onlarda da oluyormuş!
19 Haziran 2015 - 03:39 borsagundem.com

İngiltere'de bir markette, tavuk ve et ürünlerinin indirime girmesi yüzünden et reyonunda müşteriler birbirine girdi

Türkiye'de sıkça rastlanan bir manzara... Mağazalar herhangi bir nedenle bedava ürün ya da hatırı sayılır bir indirim uyguladıklarında insanlar adeta birbirlerini ezercesine o mallara hücum eder. Ve bu manzaralara medyada "rezalet" başlıkları atılır. Meğer o rezalet sadece bizde yaşanmıyormuş!..

İngiltere'de bir markette, tavuk ve et ürünlerinin indirime girmesi yüzünden et reyonunda müşteriler birbirine girdi. Markette yer alan diğer müşterilerin çektiği fotoğraflarda izdihama dönen görüntüler şaşkınlık yarattı

Fotoğrafları çeken Johnny Lester adında bir müşteri, gazeteye verdiği demeçte, olayın Northampton'daki bir ünlü alışveriş merkezlerinden birinde, saat yedi sularında gerçekleştiğini söyledi ve birilerinin olay sırasında yaralanmasından endişe ettiğini belirtti.

HER GECE OLUYOR OLABİLİR

Lester, bu mağazada her gece aynı saatte yapılan indirim nedeniyle benzer görüntülerin her gün yaşanıyor olduğunu da söyledi.
Lester, "Görünen o ki her gün aynı manzara yaşanıyor. Koca koca kadınlar ve adamlar ucuz et ürünleri için birbirine giriyor. Arada kalan küçük çocukların yaralanmasından endişe ettim" dedi.

MAĞAZADAN AÇIKLAMA

İngiltere'nin en büyük perakende şirketlerinden Tesco'da gerçekleşen bu manzaraya yönelik şirketten açıklama da geldi.
Tesco Northampton yetkilileri, aynı görüntünün bir daha yaşanmaması için çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bizimkiler olmasın19 Haziran 2015 18:02

    haringay türk(kürt) kaynıyor. bunlarda kesin onlardır. öyle uyanıklar ki, ayrı ayrı kira yardımı almak için resmi nikah yapmıyorlar!!!