E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİncirlik ve Kürecik üsleri kapatılıyor mu?---

İncirlik ve Kürecik üsleri kapatılıyor mu?

İncirlik ve Kürecik üsleri kapatılıyor mu?
18 Ocak 2018 - 23:29 borsagundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Türkiye'de bulunan İncirlik ve Kürecik üsleri ile ilgili olarak ABD'ye mesaj iletildiğini söyledi

CNN Türk'te yayınlanan Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında olası Afrin operasyonu ve gelişmeleri konu edildi. Konu hakkında yorumlarda bulunan Abdulkadir Selvi programdaki konuşmasında, ABD ile yapılan son görüşmelerde, 'Türkiye'de halk İncirlik ve Kürecik üslerini sorguluyor' mesajının iletildiğini söyledi. Hürriyet yazarına göre ABD tarafından dün ve geçtiğimiz günlerde gelen açıklamalar da bu mesajla alakalı.

Abdulkadir Selvi yorumunda, iki ülke arasında gerginlikler yaşansa da ve Türkiye'de halk sık sık bu üsleri gündeme getirse de Türkiye tarafının ilk kez bu konuyu masaya getirdiğini belirtti.

Türkiye ile ABD arasında son görüşme geçtiğimiz gün Kanada'da dışişleri bakanları Mevlüt Çavuşoğlu ile Rex Tillerson arasında gerçekleşmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • demirkan 19 Ocak 2018 23:01

    BİZİ ZARAR VERMEYE BAŞLADI.AMACINDAN SAPTI BİZİ KİME KARŞI KORUYACAK?. RUSYAYLA DOSTLUĞUMUZ TİCARETİMİZ HERGÜN DAHADA PEKİŞİYOR BİZE SAVAŞ LÂZIM DEYİL DEFOLUP GİTSİN.

  • Murat Aker19 Ocak 2018 01:33

    ABD ikili oynamaya devam ederse geç kalınan bir konuydu zaten elbette kapatılmalı.Yüzümüze gülüp dostuz müttefikiz , arkamızdan sınırda ordu kurmaya çalışmaları kabul edilebilir bir durum değil.Yani Abd Türkiye ilişkileri geçmişçe saygı sevgiye dayanırdı.Avrupa bize sırtını dönse Abd telafi ederdi.Üzülmemek elde dğil böyle iyi anlaşan iki müttefikin düştüğü durum 50 yıllık mazi hayal oldu.Abd çokyanlış şeyler yapıyor.Terörle dost olan yılanla dost olur gibi bir şey.

  • ışın özdemir18 Ocak 2018 23:43

    BU YAPILIRSA İLK DEFA AKP ABD YE KARŞI SÖYLEMLERİN DIŞINDA GERÇEKTEN AKILLICA VE CESARETLE BİR İŞ YAPILMIŞ OLUR