E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce'den kurultay çağrısı---

İnce'den kurultay çağrısı

İnce'den kurultay çağrısı
12 Temmuz 2018 - 08:45 borsagundem.com

CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bu akşam katılacağı televizyon programında olağanüstü kurultay için çağrı yapacağı belirtildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan önlerinde duran öncelikli görevin yerel seçimlere hazırlanmak olduğunu ifade ederken, “ “Biz yolumuza bakıyoruz. Ben imza toplanacağına ihtimal vermiyorum. Parti tabanı, parti içi yarış değil iş istiyor. Örgütü seçime hazırlamayı bekliyor herkes” dedi. 

Kılıçdaroğlu’nun ise ODTÜ ve iki bağımsız kuruluşa yaptırdığı seçim analizlerinin tamamlanmasının ardından yerel seçimler için start vereceği öğrenildi.

İnce, 24 Haziran öncesi Kılıçdaroğlu'na karşı tekrar bayrak açmayacağını söylemiş olsa da çifte seçimden sonra gelen bazı kulis bilgilerine göre İnce ve yakınındaki delegeler olağanüstü kurultay için imza topluyor.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kurultay tartışmalarına ilişkin sessizliğini bugün bozacak. İnce’nin, bugün Habertürk'te katılacağı programda 24 Haziran’daki seçimlerden bugüne kadar yaşadıkları ve neden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘çekil’ daveti yaptığını açıklayacağı öne sürüldü. 

İnce’ye yakın partililerin, bugüne kadar 600’e yakın delegeden olağanüstü kurultay için imza atma sözü aldığı, notere başvuracakları ve olağanüstü kurultay için süreci başlatacakları kaydedildi.(Rıfat Başaran/Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir12 Temmuz 2018 09:31

    yapmayacam demişti, ya baştan yapacam diyecekti şimdide yapacaktı, yada baştan bir daha kk nını karşısına çıkmam aday olarak deyip şimdide bunu yapmaya kalkarsa halkın seçmenin güvenini çabuk kaybeder. böyle siyaset anlayışı olmaz.

  • Yalançıııı12 Temmuz 2018 09:29

    Hani klıçtaroğlunun karşısına çıkmayacaktın

  • Berber bekri12 Temmuz 2018 09:16

    Tweter dan mı yaptın çağrıyı gazeteci dostuna yapaydın o rüzgarı yakalayamazsın seçim kaybedeni bide CHP nin başına getirirlerse bi 16 yılda sen oyalarsın o olur çekil git özel ders ve dersanede özel okullarda fizikçi ihtiyacı var kuantum felan öğret arada gel bedava tıraşa hadi bakalım sen bari dinle başkaları dinlemedi damat filan fıstık doların hali ortada...