E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce: Bakanlar Kurulum hazır, yakında açıklayacağım---

İnce: Bakanlar Kurulum hazır, yakında açıklayacağım

İnce: Bakanlar Kurulum hazır, yakında açıklayacağım
21 Haziran 2018 - 20:50 borsagundem.com

Muharrem İnce, İzmir'de düzenlenen mitingde halka hitap etti

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İzmir mitinginde vatandaşlara seslendi.

Muharrem İnce, konuşmasına ''Bir milyon burada varsa 1 milyon da arkada var'' şeklinde başladı. İnce, ''Benim cumhurbaşkanlığımda 81 Milyon kazanacak, kaybeden sadece anket şirketleri olacak. Tayyip Erdoğan bile kaybetmeyecek. Çünkü benim cumhurbaşkanlığımda dolar düşecek, faiz düşecek'' dedi.

5

''81 MİLYON MAKBUL İNSAN OLACAK''

İnce, ''Her iktidarın makbul insanları vardır, her iktidar kendine yakın olanları makbul insan haline getirmiştir. Benim Cumhurbaşkanlığında 81 milyon makbul insan olacak'' şeklinde konuştu.

Eğitim vurgusu yapan İnce ''Söz veriyorum çocuklarınızı iyi eğiteceğiz, onları üniversiteye gittiklerinde FETÖ benzeri yapıların yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz'' dedi.

İnce, ''Erdoğan Rizelidir. Ama Rizeliliğinden bile utandı. Rize çayını beğenmedi, beyaz çay içiyor artık. Erdoğan'ın yola çıktığı arkadaşlarından hiçbiri yanında değil. Esad'a kardeşim dedi, Abdullah Gül'e kardeşim dedi, kime dediyse...'' ifadelerini kullandı.

5

''KAYMAKAMSANIZ, AK PARTİ İL BAŞKANI GİBİ ÇALIŞIYORSANIZ ŞANSINIZ YOK''

Kamu çalışanlarına dair mesaj veren İnce ''Eğitimimiz bütün okullarımız nitelikli olacak. Tarımda dışa bağımlı olmaktan kurtulacağız. İhalede rekabet işe alımda riyakat esas olacak. Kimsenin başörtüsüne, sağcı mı, solcu mu olduğuna bakmayacağız. Kamuda görevli olanlar işinizin ehliyeseniz görevinize devam edeceksiniz. Kaymakamsamız, AK Parti il başkanı gibi çalışıyorsanız sizin hiç şansınız yok. Kamuda mülakatı kaldıracağız'' şeklinde konuştu.

''BAKANLAR KURULUM HAZIR, YAKINDA AÇIKLAYACAĞIM''

''Türkiye'yi birleştireceğim'' diyen İnce, ''7 yıldır ekiplerimle çalışıyorum. Erdoğan kendisine saray hazılıkları yaparken ben Türkiye'yi yönetme hazılığı yapıyordum.'' dedi. İnce ''Her şey hazır, zımba gibi bir ekip var, yakında açıklayacağım. Bakanlar Kurulu’nu sadece CHP'den yapmayacağım. Bakanlar Kurulu’nda her partiden insan olacak.'' şeklinde konuştu.

Muharrem ince: Bakanlar Kurulu'na her partiden üye alacağım

''ASKERİ OKULLARI YENİDEN AÇACAĞIZ''

Muharrem İnce ''Başta Kuleli Askeri Lisesi olmak üzere askeri okulları yeniden açacağız. Medya kendine çeki düzen verecek, yandaş bir medya şuan ne yapıyorlar merak ediyorum, ister ver ister verme umrumda değil. 24 Haziran'dan sonra kapının önünden de ayrılmaz bunlar bir de öyle yaparlar. TRT, Tayyip'in borazanı. Ben seçildiğimde benim borazanım olsun istemiyorum. Erdoğan Türkiye'nin en büyük medya patronu.'' ifadelerini kullandı.

''İNTERNET YOK MU''

Meydandaki vatandaşların ''İnternet yok demesi'' üzerine Muharrem İnce ''Hiç moralinizi bozmayın. Eski bir siyasetçi bana dedi ki 'Meydanlar dolu ise işler iyi demektir, balkonlar dolu ise daha iyi demektir, çatılar dolu ise kazandın' dedi'' şeklinde konuştu.

[Haber görseli]

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ22 Haziran 2018 08:43

    ÜLKEYİ SANA TESLİM EDECEK OLANLARA YAZIKLAR OLSUN DERİM .ÇÜNKÜ BAKANLAR KURULUNU BİLE TOPARLAYACAGINI SANMIYORUM.

  • Falanca22 Haziran 2018 06:02

    Bu zat doping ilacı satan ağzı kalabalık bir palavracıya daha çok benziyor. Kalabalığın kendisine bu kadar lütufkar davranacağını zan etmiyorum Her ne kadar kendisi coşmuş bakamayanlar kurulunu bile açıklayacak duruma gelmiş ise de morarma ihtimalin çok ama çok fazladır. Doktorları peşini bırakmasın.

  • Ziya22 Haziran 2018 02:55

    Sabredin inkarcı, iftiracı soytarılar pzt. sabahı inca abinizle kafayı çekersiniz.

  • şşş22 Haziran 2018 00:53

    bu gereksiz adam ve partisi chp+hdp zillet ittifakında iktidar olursa acaba bu herif terörle nasıl mücadele etmeyi düşünüyor hiç fikrini açıklamıyor aaaa yoksa terörle mücadele etmeyecek mi atatürkçü biri açıklasın lütfen

  • Komık22 Haziran 2018 00:00

    Önceden takım yenılse de sandığa oy verip meydana gitmeyenler vardı. Şimdi acava2birşey olur mu diye beklesenler var

  • Bu tablo bize gösteriyor ki21 Haziran 2018 23:30

    ABD ile AB demokrasi ve aydınlığı savunan bir çağdaş liderimi, yoksa bir diktatörümü destekleyecek çok yakında anlayacağız.

  • Nihat22 Haziran 2018 00:24

    Hadi oradan çağdaşmış. Küfür ve hakaret ayrı bir konu tam bir inanç düşmanı. Şiir Kitabındaki zırvalara bakan herkes anlar.

  • Hak21 Haziran 2018 23:08

    Eski gunlerde nolmus tarih bilmez cahil kicimizda cinar yapragi elimizde mizraklami geziyoduk.

  • gerçekçi21 Haziran 2018 22:39

    Kararı halk verecektir izmir asla kriter olamaz Turk insanı aklı selim ve sag duyuludur.Turkiye geneli önemli, kimseye eski günleri unutturamazsınız.bekara boşamak kolaydır.boşvaatlerle gemi gitmez devlet yönetmek atıp tutmakla olmaz bilgi ve vizyon ister.kim hakkediyorsa o gelsin aslolan ulkemiz ve insanlarımızdır.ben istiyorumla olmaz . piyasa kimi istemişse o kişi gelmiştir hep,. kimse uzaydan gelmedi hepsi bu ülkenin yetiştirdiği degerli kişilerdir.Rabbimizin katında gelecek kişi bellidir.Hakkımızda en hayırlı ne ise o olsun Dunya bizden korksun artık guçlu lider guçlu Turkiye tum seçmenlere sevgilerimle

  • Vatandaş21 Haziran 2018 23:11

    Ankara ve İstanbul mitinglerinden sora gerçeği anlarsın.

  • Economist21 Haziran 2018 22:12

    Bu milli gelir dolar bazında çok çok yükseldi diyerek sadece Erkan ın Bilal’in Osman ın milli gelirinin yükselişini göz önüne alan politikacılar ve havuz medyasının palavralarına son. Vatandaşın milli geliri dolar bazında hep düşmüş. Alım gücü parilitesi hep düşmüş.

  • Nihat21 Haziran 2018 22:07

    Hiç bir şey yapmadan oy verip takdir etmek İzmir in cahillerine mahsustur. Ancak sakın ola bu toplama kalabalığa aldanmayın hayal kırıklığına uğrarsınız. Seçimden sonra da beraber kafayı çekersiniz! Nasılsa bedbaht olacaksınız. Sağ oylar çoğu yerde galip gelecektir. Bornova, Konak, Menderes, Karabağlar. Buca vs.

  • Bika21 Haziran 2018 22:28

    Millet ittifakı, Cumhur ittifakını İzmir'de 3'e katlar.

  • Arslan parçası21 Haziran 2018 21:59

    Bol keseden atan siyasetçilere tok kardeşim bu insanlar tok vesayet zengini siyastçilere tok o kalabalığa gelince bittibu iş bitti bu iş hee esaz iş seçimden sinra başlıyor muharem ince nasılsa 1.5- 2 senede bir seçim yapmaya alıştınız yenetim şekliniz 2 rütbeli adkeri önünüse takıp ülke yönettiniz yıĺlarca biz asker seçmeyiz sandıkta şahıs seçeriz yazık o insanlara haybeye dikiliyorkar hayırlısı olsun diyelim

  • Aybars21 Haziran 2018 21:54

    İnce başkan dolar 7 tl işalah

  • misafir21 Haziran 2018 22:16

    reisiniz baskenden gördük , daha iyi günleri gördük birde. yaw zaten 10 lira olsa ve dis güçler yüzünden deseler ne diyebileceksin.

  • Seçmen 🇹🇷21 Haziran 2018 21:34

    İZMİR #TAMAM DİYOR 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

  • Bika21 Haziran 2018 21:06

    İzmir'den 8 temmuz günü, %80 M.İnce'ye oy çıkması gerekir.

  • KILIÇ21 Haziran 2018 22:23

    YALANA DOLANA İNANIRSAN ÜLKEYE YAZIK OLUR İNCE BOL KEPÇEDEN ATIYOR ÜLKE GERÇEKLERİ ORTADA CEBİNDEKİLERDEN DE OLURSAN ŞAŞIRTMA.

  • İzmirli21 Haziran 2018 21:00

    Ak troller piyasada yok nedense, Muharrem İnceyi desteklemeye karar verdiler herhalde :)

  • Bika21 Haziran 2018 21:54

    A Haber, İzmir mitingini vermediğinden duymamışlardır.

  • BELKİDE 🇹🇷21 Haziran 2018 21:35

    Yapma ya İZMİRLİ 🤣🤣🤣