E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakİlhami Koç’tan gayrimenkul sertifikası yorumu---

İlhami Koç’tan gayrimenkul sertifikası yorumu

İlhami Koç’tan gayrimenkul sertifikası yorumu
28 Mart 2017 - 17:37 borsagundem.com

İlhami Koç: Gayrimenkul sertifikalarının önü açılırsa arkasından başkaları da gelecek

SERAP SÜRMELİ – BORSAGUNDEM.COM

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından düzenlenen Gayrimenkul Sertifikaları Paneli bugün Wyndham Grand İstanbul’da yoğun bir katılımla gerçekleşti. TSPB Başkanı İlhami Koç ”Gayrimenkul sektörüyle,  sermaye piyasaları arasında ilginç bir ilişki var. Ben buna aşk ve nefret ilişkisi diyorum” dedi.

İlhami Koç Gayrimenkul Sertifikaları  hakkındaki görüşlerini borsagundem.com’la paylaştı.

“GAYRİMENKUL SEKTÖRÜYLE,  SERMAYE PİYASALARI ARASINDA AŞK VE NEFRET İLİŞKİSİ VAR”

İşte İlhami Koç’un o görüşleri:
”Gayrimenkul sektörüyle,  sermaye piyasaları arasında ilginç bir ilişki var. Ben buna aşk ve nefret ilişkisi diyorum. Nefret ilişkisi şöyle, tasarruf havuzundan bir yatırım aracı olarak o da payını alıyor. Bir nevi hisse senedi gibi hem kira geliri var hem de sermaye kazancı var. Aşk ilişkisi var, çünkü menkul kıymetleştirme için en ideal araç. Ve menkul kıymetleştirme de güzel örnekler  var. Portföy yönetimi tarafında birçok örneği var. Kira sertifikası olarak da örnekleri var biliyorsunuz. Tek eksik gayrimenkul sertifikalarıydı. Gayrimenkul sertifikaları tarafında daha önce çok çalıştık. Şirketleri ziyaret ettiğimizde hepsi nasıl olsa biz gayrimenkulü satıyoruz ne gerek var gayrimenkul sertifikasına dediler. Bakın şimdi konjonktür gayet uygun. Çünkü bu gayrimenkul sertifikalarının bir önü açılırsa arkasından başkaları da gelecek. Hem gayrimenkul sektörü için yeni bir açılım hem de yepyeni bir piyasa oluşur. O açıdan ben çok önemsiyorum. Şu ana kadarki ilgi gayet iyi görünüyor”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)