E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİlahiyat profesörü 1 milyon TL’yi nasıl kaptırdı---

İlahiyat profesörü 1 milyon TL’yi nasıl kaptırdı

İlahiyat profesörü 1 milyon TL’yi nasıl kaptırdı
19 Kasım 2017 - 11:10 borsagundem.com

Kayseri’de ilahiyat profesörü 48 yaşındaki Ü.G., telefon dolandırıcılarına 1 milyon 55 bin lira kaptırdı. Amca çocukları olan dolandırıcılar İ.H.P. ve A.P. İstanbul ve Şanlıurfa’da yakalandı.

İlahiyat profesörü Ü.G., geçtiğimiz ay kendisini telefonla arayarak, polis ve savcı olduklarını belirtip, “Hesabınızdan terör örgütlerine para aktarımı yapılıyor” diyen kişiler tarafından aynı gün içinde farklı aralıklarla toplam 1 milyon 55 bin lira dolandırıldı. Geçen süre içerisinde dolandırıldığını anlayan Prof.Dr. Ü.G., polis merkezine giderek, şikâyetçi oldu.

Gazete Habertürk'ün haberine göre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için özel ekip kurdu. Ekip, olay yeri çevresinden elde edilen 32 değişik açıdan yaklaşık 120 saatlik güvenlik kamerası kaydını inceleyerek şüphelilerin eşkâllerini belirledi. Amca çocukları 34 yaşındaki İ.H.P.’nin İstanbul, 35 yaşındaki A.P.’nin ise Şanlıurfa’da olduğu belirlendi. İstanbul ve Şanlıurfa’daki eşzamanlı operasyonla şüpheliler yakalandı. Dolandırılan 1 milyon 55 bin liranının ise henüz ele geçirilemediği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ıtri19 Kasım 2017 18:48

    dini bilse milyonları ihtiyaç sahiplerine dağıtırdı. dini bilmiyor ama ilahiyat profesörü olmuş

  • hulya akdaş19 Kasım 2017 16:30

    VAY BE NERDE BULMUŞ BU KADAR PARAYI.ELE VERİR TALKIMI KENDİ YER SALKIMI.GARİBAN MÜSLÜMANA ŞÜKRETMEYİ ÖĞRET AMA 4 MİLYON PARAN OLSUN.VAY BE. EN ÇOK PARA SARIK CÜBBEDE VAR DESENİZE.

  • KILIÇ19 Kasım 2017 15:33

    BU DOLANDIRICILARIN TUZAGINA DÜŞMEYEN KALMADI BENDE DÜŞTÜM CEZASI YOK DENECEK KADAR AZDIR EGERKİ CEZALAR CAYDIRICI OLSA DOLANDIRICILIGA CESARET EDEMEZ YARIN BELKİDE SIRA BAŞKASINDA OLACAK.

  • Misafir19 Kasım 2017 14:10

    Ne dangalak bir prof muş beyaw.

  • e.göy19 Kasım 2017 11:26

    İLAHİYAT PROFESÖRLERİ KAÇ PARA MAAŞ ALIYORLAR Kİ BİR MİLYON TL PARALARI OLSUN ?

  • D.demirkan 19 Kasım 2017 12:36

    sen dolandırıcıdan yanamısın?. dede den babadan eşi tarafından olan.malvarlığını biliyormusun da ön yargılı davranıyorsun?.