E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporIgor Tudor'dan istifa açıklaması---

Igor Tudor'dan istifa açıklaması

Igor Tudor'dan istifa açıklaması
19 Temmuz 2017 - 21:12 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, sarı-kırmızılı ekibin, UEFA Avrupa ikinci ön eleme turunda Östersunds ile 2-0'ın rövanşında yapacağı maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Maçın başlaması için sabırsızlandıklarını ve turu geçeceklerine inandıklarını söyleyen Tudor "Yarın maçın ikinci yarısı oynanacak. Yarın 40 bin taraftarla ikinci yarıya çıkacağız. Bir an önce maç başlasın istiyoruz. 2-0 kaybettik ama bütün kalbimle söylüyorum. İlk maçı 4-0 kaybetseydik bile turu geçeceğimizi söylerdim. Çünkü oyuncularım inanılmaz motive durumda. Maça çok iyi hazırlanıyoruz. Fiziksel olarak daha iyi bir takım göreceksiniz. Taraftarlarımızı ve gazetecileri bir şekilde anlayabiliyorum. Belli bir resimden bakıyorsunuz; tam resmi görmediğiniz için. Bu 7 günlük süre benim için çok önemliydi. İdmandan önce oyuncularıma söyledim. En iyi taktiği hazırladık ve anlattık. Fakat taktik ve teknik yarınki maç için belirleyici olmayacaktır. Oyuncularımızın, karakterini ne kadar sahaya koyacakları belirleyici olacak. Yüzde 1 milyon eminim ki futbolcularım sahaya karakterlerini ortaya koyacak. Taraftar da 90 dakika bizi destekleyecek ve turu geçen biz olacağız" dedi.

Tudor "Yarın istenmeyen bir sonuçta istifa edecek misiniz?" sorusuna ise "Daha sezon başlamadan istifa etmemi mi istiyorsunuz? Ben sorumluluktan kaçmam. Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadım. Bu 'sorumluluk' kelimesi büyük bir kelime" yanıtını verdi.

Tudor'un açıklamaları şöyle:

"Yarın ofansif açıdan farklı olacağız. Daha iyi bir Galatasaray göreceksiniz. Belhanda 6-7 antrenmana çıktı. Bugün de çıkacak. Yarınki durumunu değerlendireceğiz. Gomis 2 haftadır idmana çıkıyor. Fakat bunlar bahane değil. Bu sene özel bir sene. Taraftardan isteğim, aramıza yeni katılan arkadaşlara sabır gösterip kredi tanısınlar. Bu oyuncular ellerinden geleni yapacaklardır."

"Bu işi yapıyorsanız, böyle bir camiada yapıyorsanız üzerinizde her gün baskı vardır. Biz Galatasaray'ız. Galatasaray'ın Avrupa dışında kalması söz konusu olamaz. Küçümsemiyorum ama bizden biraz daha küçük bir kulüple oynuyoruz. Böyle bir takım karşısında dışarıda kalmamız söz konusu olamaz. Bu maçlar 1 ay sonra oynansaydı, işi ilk maçta bitirirdik. Ne olursa olsun, yarın için bahanemiz yok. Şu anda da bu turdaki en güçlü takımı çektik. Bir sonraki turda böyle güçlü bir rakip olmayacaktır. 90 dakika boyunca taraftarın desteğiyle beraber bu turu geçeceğimizi düşünüyorum. İsveç takımının başarısının sebebi uzun zamandır birlikte oynaması. Hocaları aynı. Bizim taktiğimizi de yarın göreceksiniz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)