E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın'ın cezaları belli oldu---

Hüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın'ın cezaları belli oldu

Hüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın'ın cezaları belli oldu
09 Şubat 2018 - 20:16 borsagundem.com

İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın hakkında karar çıktı. Mutlu, kararın ardından cezaevinden tahliye edildi

FETÖ'nün Mülkiye Yapılanması'na ilişkin eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 7'si tutuklu 14 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.

Davaya bakan İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu sanık eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, ayrıca hakkında yurt dışına çıkış yasağı koyarak Mutlu'nun tahliyesine hükmetti.

Tutuksuz sanık İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Çapkın hakkında ayrıca yurtdışına çıkış yasağı konuldu.

CEZAEVİNDEN ÇIKTI

3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ve tutuklulukta kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verilen Mutlu, cezaevinden çıktı.

Silivri Cezaevi'nden jandarma aracıyla çıkarılan ve TEM Otoyolu bağlantı yoluna getirilen Mutlu, burada yakınlarınca karşılandı.



Mutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kış gününde bu mutlu anımızı bizlerle paylaşmak üzere bir arada bulundunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. İlave söyleyeceğim bir şey yok, çok mutluyum." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ıtri10 Şubat 2018 14:01

    ceza belli de suçları neymiş o yazmıyor. Silahlı terör üyeliğinin cezası en az 7 yıl, yöneticilik 15 yıl, darbeye iştirak müebbet. 2 yıl ceza gerektiren bir suç yok, nedir yani

  • tilki10 Şubat 2018 10:49

    Size olayı şöyle özetleyim. Adamın biri karısını boşamış fakat hala sevgisi var! (M)

  • erol g.09 Şubat 2018 23:05

    Darbeye teşebbüs eden/ilgisi olanlar hariç diğerleri beraat etmeli VAİZLERE/İMAMLARA DEĞERLERİNDEN FAZLA DEĞER VERMEYE BAŞLANILDIĞINDA HAŞHAŞİ DE YETİŞTİRİRLER KENDİLERİNİ HALİFE DE İLAN EDERLER DEVLET YÖNETİMİNE KARŞI DARBE YAPIP DEVLETİ ELE GEÇİRMEYE DE KALKARLAR an.d nin foyası ortaya çıkınca ülkelerindeki fetöcüleri rehin tutuyor da olabilirler

  • Hakan09 Şubat 2018 21:31

    Dedik ya önce fötöşcü dedikleri hapse atılan herkezi çıkarıp beraat vericekler