E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHükümetten Hakan Atilla davasına tepki---

Hükümetten Hakan Atilla davasına tepki

Hükümetten Hakan Atilla davasına tepki
17 Mayıs 2018 - 11:53 borsagundem.com

Hakan Atilla'ya verilen cezaya tepki gösteren Bekir Bozdağ, "ABD mahkemesi hukuku çiğnedi, adil yargılama yapmadı" dedi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD'deki Hakan Atilla davasında çıkan karara tepki gösterdi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda davanın hukuki değil siyasi olduğunu belirten Bozdağ, "ABD mahkemesi hukuku çiğnedi, adil yargılama yapmadı" diye konuştu. 

Davanın FETÖ, CIA ve FBI'in ABD yargısındaki işbirliğinin ispatı olduğunu söyleyen Bozdağ, "Türkiye, tam egemen ve tam bağımsız bir ülkedir. Başka bir ülke, Türkiye’yi ve Türkiye’nin kurumlarını yargılayamaz ve Türkiye’ye ceza kesemez. Türkiye, FETÖ dahil hiç bir terör örgütüne boyun eğmediği gibi terör örgütlerinin yularını elinde tutan güçlere de boyun eğmemiştir.Bundan sonra da boyun eğmeyecektir. Kumpas davalarla kimse Türkiye’yi dize getiremez ve Türkiye’ye rota tayin edemez" şeklinde açıklamada bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adalet ve kalkınma17 Mayıs 2018 15:31

    15 yıl kalkınma modelini uyguladık sonraki 15 te adelet modelini oynayacaz. he he heee

  • Bika17 Mayıs 2018 12:35

    Silivri'de Ergenekon davası ne kadar adaletli yapıldı ki, T.C. başbakanının atadığı genelkurmay başkanı ilker Başbuğ bile terör örgütü lideri olmaktan yargılandı. Adaleti bazıları kendi başına gelince aramaya başlıyor. Adaletin zengin ve güçlünün elinde olduğunu B. Bozdağ biliyor olmalı.

  • vatandaş17 Mayıs 2018 12:33

    Ayakkabı kutusunda milyon dolarları yakalatan ama serbest bırakılan Halk Bankası eski genel müdürü Süleyman Aslan asıl suçlu bence. Nitekim hakim de öyle demiş. Ama ne yazıkki Süleyman Aslan şu anda Ziraat bankası yönetim kurulunda. Siz rüşvetçileri korudukça olan suçsuz Atilla gibilere oluyor.

  • MEN17 Mayıs 2018 12:06

    ABD KENDİNE DEMOKRATTIR. BEN BİLİYORSAM...

  • Sadece bir bakış17 Mayıs 2018 12:03

    Bence de adil değil abd, israile lanet olsun. Ama adalet kime göre ? Mesela siz adil misiniz ? Yada işimize gelince adil mi oluyor ? Gelmeyince adaletsiz mi ?