E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHükümetin 180 günlük eylem planı Dişli'nin takibinde---

Hükümetin 180 günlük eylem planı Dişli'nin takibinde

Hükümetin 180 günlük eylem planı Dişli'nin takibinde
31 Ağustos 2017 - 04:10 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti Genel Merkezi'nde 'ekonomi başdanışmanı' olarak atadığı Şaban Dişli, bayramdan sonra açıklanacak 180 günlük eylem planını takip edecek ekibin başında olacak

AK Parti Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Genel Merkez’deki ‘ekonomi başdanışmanı’ oldu.

Şaban Dişli’nin bundan sonraki dönemde AK Parti Genel Merkezi’nde Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ekonomi alanındaki koordinasyondan sorumlu olacağı öğrenildi. Sakarya Milletvekili Dişli, ayrıca Kurban Bayramı’ndan sonra açıklanacak 180 günlük eylem planını AK Parti’den takip edecek ekibin de başında olacak.

ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi ve İstatistik Bölümü’nü bitiren Dişli, yüksek lisansını New York Eyalet Üniversitesi’nde ‘matematiksel ekonomi’ alanında tamamladı. Hollanda’da banka genel müdürlüğü yapan Dişli, Yurtdışı Bankalar Birliği Kuruculuğu ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Dişli, AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, Başbakan Dış Ekonomik İlişkiler Danışmanlığı yaptı. Dişli, İngilizce, Fransızca ve Hollandaca biliyor.

KARDEŞİ TUTUKLU

AK Parti Genel Başkanı Başdanışmanlığı görevine başlayan Dişli’nin kardeşi eski Tümgeneral Mehmet Dişli, 15 Temmuz darbe girişiminin yönetim merkezi olan Akıncı Üssü davasında tutuklu olarak yargılanıyor. (Hürriyet / Erdinç Çelikkan)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eylenin ağam01 Eylül 2017 17:36

    Ortada plan filan yok zira para yok memura veremediler plan olsada nasrettin hocanın yol kenarına diken ekmesine benzer yda völe maya çalmasına

  • Mallar sürüsü 31 Ağustos 2017 09:50

    Oyun, dümen bitmiyor bu memleket de be

  • Ali öner31 Ağustos 2017 07:26

    Kardeşi Fetodan içeride olan Dişli sarayın himayedine alımdı. Demekki önümüzfeki dönemde kardeşi de kandırıldım der ve serbest kalır.