E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakHotiç'ten flaş karar---

Hotiç'ten flaş karar

Hotiç'ten flaş karar
19 Temmuz 2014 - 11:09 borsagundem.com

Geçtiğimiz hafta Esas Holding’e satışı gündeme gelen Türk ayakkabı devi Hotiç, gayrimenkul sektörüne giriyor

100 bin lira sermaye ile Hotiç Gayrimenkul Yatırım şirketini kuran Hotiç Ailesi, elindeki binaları yenileyerek şirket veya okullara uzun dönemli kiralamayı hedefliyor. Hotiç Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hotiç kurdukları şirketle gayrimenkul sektörüne uzun soluklu bir yatırımın kapılarını araladıklarını kaydetti.

İŞ MERKEZİ YAPACAK 

Habertürk'ten Ünsal Ereke'nin haberine göre, Hotiç, “Niyetimiz gayrimenkul sektöründe varlık göstermek. Kendimize ait bazı gayrimenkullerimiz bulunuyor. Yenileme ve renovasyon işlemine girerek burada yeni iş merkezleri hayata geçirebiliriz” dedi. Hotiç, bu binaları yabancı şirket veya özel okul ve üniversitelere kiralayacaklarını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aziz21 Temmuz 2014 10:27

    inşallah daha güzel erkek ayakkabılara yaparlar ve daha ucuza satarlar 500 TL ayakkabı Türkiye şartlarında çok pahalı böyle bir fiyat koyup daha vitrine çikar çıkmaz %50 indirim deyip 250 TL ye satıyorlar piyasada ayakkabı fiyat vurgunu yapan firmalarla dolu