E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHisse senetleri için sert düşüş tahmini---

Hisse senetleri için sert düşüş tahmini

Hisse senetleri için sert düşüş tahmini
04 Eylül 2017 - 11:08 borsagundem.com

AMP Capital fon yöneticisine göre hisse senetleri sert bir satış dalgasına yöneldi ve satış yakında gerçekleşecek

AMP Capital'da dinamik yatırım fonu yöneticisi Nader Naeimi'ye göre hisse senedi piyasaları sert bir satış dalgasına yöneldi; satış, bugün olmasa da yakında gerçekleşecek.

Sydney'de bulunan yatırımcı varlıklarının yaklaşık yüzde 30'unu nakitte bulunduruyor. Bloomberg tarafından derlenen verilere göre Naeimi'nin fonu geçtiğimiz yıl benzerlerinin yüzde 77'sini geride bıraktı.

Kuzey Kore'nin başarılı bir şekilde hidrojen bombası test ettiği yönündeki haberlerin ardından sınırlı bir piyasa tepkisi olacağı şeklindeki yatırımcı tahminlerine katılan Naeimi, Asya ülkesini hisse senetlerinde uzun süren boğa piyasanın sonunu getirebilecek unsurlardan biri olarak görüyor.

Naeimi, "Piyasaların düzeltmeye ihtiyacı var. Belirsizlik ve piyasanın risk fiyatlaması arasında kopukluk mevcut. Kuzey Kore ve diğer olaylar düzeltmeyi tetikleyecek" dedi.

Bugün riskli varlıklardaki düşüşün fazla olmamasına karşın sürecin beklenenden daha sert bir düzeltmeye yol açacağının altını çizdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)