E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHisse alırken seçici olmak gerekiyor---

Hisse alırken seçici olmak gerekiyor

Hisse alırken seçici olmak gerekiyor
19 Eylül 2014 - 10:23 borsagundem.com

BlackRock baş yatırım stratejisti Russ Koesterich, bu noktadan sonra hisse alırken seçici olunması gerektiğini söylüyor

BlackRock baş yatırım stratejisti Russ Koesterich, yakın zamanda hisselerde ya da şirket tahvillerinde bir çöküş beklemiyor ancak ucuz varlık bulmanın güç olduğu ve yavaş büyümenin süreceği görüşünde.

Koesterich "Bu nakde dönmemiz anlamına mı geliyor? Sanmıyorum. Çok seçici olmamız gerektiği anlamına geliyor. Gelecek 5-10 yılda değerlerin önem kazandığı dönemde getiri beklentileriniz daha ılımlı olmalı ancak bunun hisselerin ve yüksek getirili tahvillerin çökeceği demek olduğunu düşünmüyorum." dedi. 

Koesterich, hisselerin değerlerinin uzun vadeli ortalamalara göre pahalı olduğunu ancak daha önceki zirveler ile tutarlı olmadığını söyledi ve son 25 yılda ABD´de hisselerin, S&P 500 F/K çarpanlarının 20x´yi geçene kadar zirveyi görmediğini kaydetti. Bugün bu rasyo 18x.

Koesterich, "Bu durumda hala alan var, ayı piyasasının kenarında değiliz." dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sat paranı cebine koy19 Eylül 2014 12:21

    acun birader, bunlar dandik uzmanlar ,en doğrusu borsalarda bir lot hisse bile taşımamalı artık 4-5 ay sonra hepsi çökecek fed faiz arttırımıyla.

  • ACUN ACUR19 Eylül 2014 10:32

    BABA 20 YE NE KALMIŞ 2 KALMIŞ,YANİ AYILAR GELMİŞ ETRAFI SARMIŞ UZAKDAN BAKIYORLAR BAL KOVANLARINI YAĞMALASAK DİYE,BU İŞ BİRDEN OLUVERİRDE AĞZIN AÇIK KALIR,ARKADAN BAKA KALIRSIN,YANİ BİR 20 Yİ GÖRÜR AYNI GÜN DÜŞÜŞE GEÇEBİLİR