E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHillary Clinton bir daha aday olmayacak mı?---

Hillary Clinton bir daha aday olmayacak mı?

Hillary Clinton bir daha aday olmayacak mı?
17 Ekim 2017 - 16:44 borsagundem.com

2016 yılında ABD Başkanlığı'na aday olan Hillary Clinton, bir daha aday olmayacağını ancak siyasetin içinde kalacağını belirtti

Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, başkanlık için yarışmayacağını, ancak siyasete karışmayacağını ve Başkan Donald Trump ile konuşmaya devam edeceğini söyledi.

BBC Radio 4'ün Salı günü yayınlanan yorumlardaki "Kadınlar İçin Saat" programına konuşan Clinton, Trump'a karşı durmaya devam edeceğini söyledi.

Pazartesi günü ABD Başkanı Trump'ın, Clinton hakkında 2020'deki seçimlerde aday olacağına dair sinyaller vermesi ile birlikte Hillary Clinton açıklamalarda bulundu. Hillary Clinton, BBC'ye siyasette aktif kalacağını söyledi.

Geçen seçimde olanları bir daha yaşamak istemediğini söyleyen Clinton, gücüne inandığı adaylara para ve destek vereceğini söyledi. Demokrat Parti'yi 2020 yılında destekleyeceğini belirtti.

'Kazanacağımı sanmıştım'

Hillary Clinton, BBC'ye, 2016 seçimlerini kaybedeceği ihtimalini planlamadığını söyledi.

"Kazanacağımı sanıyordum, ilk kadın cumhurbaşkanı olma şerefine ve büyük sorumluluğa sahip olacağımı düşündüm" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tekir17 Ekim 2017 17:47

    Obamanin karısı aday olur

  • Benim için fed başkanı önemli17 Ekim 2017 17:05

    Abd Devlet başkanının kim olduğu önemli değil başkanların bir aptal biri akıllı ama politlika hep aynı ama 2018 de fed 4-5 kez faiz arttirirsa iste o zaman kimin patron olduğu bilinir.