E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Herkesi mahcup etmiştik"---

"Herkesi mahcup etmiştik"

Herkesi mahcup etmiştik
04 Kasım 2014 - 05:35 borsagundem.com

Galatasaraylı futbolculardan Selçuk İnan, Borussia Dortmund maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda, bugün Alman temsilcisi Borussia Dortmund ile karşılaşacak Galatasaray'da, futbolculardan Selçuk İnan, "Bundan iki sene önce de 'Böyle bir gruptan çıkamaz' diyen herkesi mahcup etmiştik. Bunu tekrarlamak istiyoruz" dedi.

Galatasaraylı futbolculardan Selçuk İnan, çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Borussia Dortmund'un ne kadar güçlü olduğunun farkındayız ancak biz de güçlü bir takımız. Büyük bir takımız. Biz buraya kazanmaya geldik. Bundan iki sene önce de 'Böyle bir gruptan çıkamaz' diyen herkesi mahcup etmiştik. Bunu tekrarlamak istiyoruz. İşimizin çok zor olduğunun farkındayız ancak ufacık bir umut olsa bile biz bunun peşinden gideriz, sonuna kadar. Galatasaray camiasına, Galatasaray takımına yakışanı yapmak istiyoruz. Yarın maçı da kazanmak istiyoruz."

Galatasaray'daki yönetim değişikliği sonrasında Florya'daki havanın nasıl olduğu yönündeki bir soruya Selçuk İnan, "Tabi yeni yönetimin, yeni başkanımızın gelmesi ekstra motive ediyor. Biz yalnız bırakıldık cümlesi yanlış olur ama Abdurrahim (Albayrak) ağabeyin Ali (Dürüst) ağabeyin olması bizim için tabi ki önemli. Çünkü yakından tanıyan insanlardı. Bizim için bunun ekstra bir motivasyonu olabilir" diye konuştu.

3 PUANI ALMAK DAHA ÖNEMLİ

Şampiyonlar Ligi'nde 3 yıldan beri gol atamadığının hatırlatılması üzerine tecrübeli oyuncu şunları söyledi:

"İnşallah atarım. Kim istemez gol atmayı. Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü senem, tabi ki ben de gol atmak isterim ama gol atmanın öncesinde yarın üç puan almak daha önemli. Hem üç puan alıp, hem gol atarsam ne mutlu bana."

Bu sene beklemedikleri mağlubiyetler aldıklarını ifade eden Selçuk İnan, "Bu sene aslında istemediğimiz, beklemediğimiz mağlubiyetler aldık. Bu bize yakışmadı. Biz de bunu düzeltmeye çalışıyoruz" dedi.

"İki senedir Avrupa'da birçok büyük takımı yendik" diyen tecrübeli orta saha oyuncusu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yine bunları devam ettirmek istiyoruz. Hatalar yaptık. Bu hatalardan dersler çıkardık. Bundan sonraki Şampiyonlar Ligi maçlarında Galatasaray'ın özlediği, bildiği galibiyetleri yeniden yaşatacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)