E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakHayat Tepe'de yüzde 15 indirim---

Hayat Tepe'de yüzde 15 indirim

Hayat Tepe'de yüzde 15 indirim
16 Ocak 2014 - 05:47 borsagundem.com

Bayrampaşa'daki konut projesi için başlayan indirim kampanyası ay sonuna kadar sürecek

Hayat Tepe’de ay sonuna kadar yüzde 15 indirim yaptı
Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Bayrampaşa’da yer alan ilk konut projesi Hayat Tepe’de indirim günleri başladı. Ocak sonuna kadar geçerli olacak kampanyada yüzde 15’e varan indirim uygulanıyor.
İstanbul’un tarihi yarımadasına yakınlığıyla öne çıkan ve yeni yaşam alanlarıyla dikkat çeken Bayrampaşa’nın yeni yüzü Hayat Tepe projesi, üçgen mimari özelliğiyle ‘Mutluluk Mimarisi’ olarak tanımlanıyor.

KDV YÜZDE 1 OLACAK

Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde kaba inşaat tamamlanırken, dış cephe ve iç mekân çalışmalarına geçildi. Eylül ayında teslimi yapılacak projede satışlar da yüzde 50’yi aştı. Merkezi lokasyonuyla öne çıkan Hayat Tepe projesinde başlayan yüzde 15 indirimin yanı sıra yüzde 1 KDV avantajı ile yine yüzde 1 peşinat ve 120 aya varan vade avantajları da alıcılara sunuluyor.
Özak Hayat Tepe Bayrampaşa’da 32 bin metrekare alan üzerinde, ikisi 24, biri 23 katlı 3 bloktan oluşan projede 40 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen 1+0’dan 4+1’e kadar değişen seçenekleri bulunuyor.
Proje toplam 546 daireden oluşuyor. Kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve basketbol salonu ile daire sahiplerinin 12 ay bu faaliyetlerden yararlanması sağlanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)