E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHavalimanında kuyruklar oluştu, arbede çıktı---

Havalimanında kuyruklar oluştu, arbede çıktı

Havalimanında kuyruklar oluştu, arbede çıktı
01 Ocak 2016 - 17:08 borsagundem.com

Onur Air'in İstanbul-Diyarbakır seferini geciktirmesi üzerine yolcular İç Hatlar'da olay çıkardı

Kar yağışının durmasıyla birçok yolcu uçmak için Atatürk  Havalimanı’na akın ederken Dış Hatlar Terminali’nde uzun kuyruklar oluştu. İç  Hatlar’da da uçamayan yolcular arbede çıkarınca polis müdahale etmek zorunda kaldı. Onur Air’in İstanbul-Diyarbakır seferini geciktirmesi üzerine yolcular İç Hatlar’da olay çıkardı. Yine yolcular tarafından çekilen görüntüde polis kontuarlara çıkan öfkeli yolculara müdahale ediyor. Sınav için Diyarbakır’a giden yolculardanAhmet Arslan," Diyarbakır a gidiyorum, yarın açık öğretim sınavlarım var. 2 gündür bekliyoruz. Çok mağduruz. Bu kadar insan mağdur. 400 kişi var burada. 24 saat önce bize bilgi verilse bizde kendimizi ayarlayacağız. Bize bilgi verilmiyor" dedi.
 
Yetkili bulamamaktan şikayetçi olan yolculardan Kadir Özturan, "Bir tane yetkili bulamadım. Yetkiliyi çağır diyoruz. Yetkili gelmiyor. Gece 2’den beri buradayım. Biri dese hava şartlarından dolayı gidemiyorsanız dese tamam Amenna" diye konuştu. 
 
Ailesiyle birlikte cenaze için Mardin’e gidecek olan Kadri Öktem  de, "Bilseydim otobüsle giderdim. Bu saatten sonra otobüste yok. Cenazeye gidemiyorum Kaynanam vefat etti. Eşim ve çocuklarla bekliyoruz" dedi. 
 
Bir çok seferini iptal etmek zorunda kalan THY’nin Dış Hatlar Terminali’nde bulunan bilet satış gişeleri önünde 200 metrelik kuyruk oluştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • lütfen yayınla borsagundem01 Ocak 2016 19:10

    ne tesadüf diyarbakır uçağı. diğer seferler de iptaldir ama kimse arıza çıkarmaz anlayışlıdır ama bu kaba hainler daima olay çıkartır anladıkları tek dil de kötektir. Güvenlik gücü gönderin bunlara bunlar sadece dayaktan anlar. dayaklarını yer efendi olurlar