E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinHavalar soğuyacak---

Havalar soğuyacak

Havalar soğuyacak
21 Kasım 2014 - 07:29 borsagundem.com

Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 5-10 derece azalacak

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 5 ila 10 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu  Marmara'nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla, 
Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Şırnak çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların  bu akşam ve gece saatlerinde Ankara, Antalya, Isparta, Konya, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Karabük ve Bartın çevreleri ile Burdur'un doğu ilçelerinde, yarın (Cuma) Doğu Akdeniz, Niğde, Karaman, Aksaray, Nevşehir, Yozgat, Amasya, Sinop çevreleri ile Kırşehir ve Kırıkkale'nin doğu ilçeleri ve Kastamonu'nun kıyı kesiminde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nu kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 
Rüzgarın Batı bölgelerde kuzey ve kuzeybatı, doğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yarın (Cuma) öğle saatlerinde Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat)esmesi bekleniyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)