E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHava Kuvvetleri Komutanı Ünal'dan flaş açıklama---

Hava Kuvvetleri Komutanı Ünal'dan flaş açıklama

Hava Kuvvetleri Komutanı Ünal'dan flaş açıklama
24 Temmuz 2016 - 13:12 borsagundem.com

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Genelkurmay Başkanı ile büyük bir uyum içerisinde ordunun içerisinde ur haline gelmiş FETÖ'cü hainleri temizlemek için çalışıyoruz, şeklinde konuştu

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, "Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır." dedi.

Ünal, bazı basın yayın organlarında kamuoyunu yanıltıcı haberlerin yer aldığını belirtti. "Hava Kuvvetleri olarak kendi içimizde yaptığım bir konuşma maksatlı olarak ve çarpıtılarak basına yansıtılmıştır." ifadesini kullanan Orgeneral Ünal, söz konusu haberleri gerçek dışı olarak nitelendirdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)