E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHata şirketlerimin değil bana aittir---

Hata şirketlerimin değil bana aittir

Hata şirketlerimin değil bana aittir
18 Temmuz 2018 - 11:44 borsagundem.com

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk, Tayland’daki kurtarma operasyonunda mini denizaltısınını eleştiren İngiliz dalgıca Twitter’da ‘pedofili’demesinin ardından Tesla hisseleri yüzde 2 değer kaybetmişti. Musk attığı bir tweetle geri adım attı

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Dalgıçla olan polemiği Tesla’nın kurucusu, dahi girişimci Elon Musk’a pahalıya patladı. Tayland'da bir mağarada mahsur kalan 12 çocuk ve antrenörün kurtarılması için hazırlattığı mini denizaltısını eleştiren dalgıca Twitter'da 'pedofili' demesinin ardından Tesla hisselerinde yüzde 2’lik düşüş yaşandı. Musk tweeti silmesine rağmen tepkiler durmak bilmedi.

Tayland mağarası kurtarma operasyonunda yer alan bir İngiliz dalgıç Verb Unsworth’ün pedofili olduğu iddiasını sinirle çıkardığını söyleyen ünlü girişimci attığı tweette: “Yine de, şahsıma yapılanlar bu kişiye karşı davranışımı doğru kılmıyor. Bu nedenle Unsworth’ten ve yöneticisi olduğum tüm şirketlerden özür diliyorum. Hata şirketlerimin değil bana aittir.” diye belirterek geri adım attı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)