E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemHariri, salı günü ülkesine döneceğini açıkladı---

Hariri, salı günü ülkesine döneceğini açıkladı

Hariri, salı günü ülkesine döneceğini açıkladı
18 Kasım 2017 - 14:09 borsagundem.com

4 Kasım'da Suudi Arabistan'da görevinden istifa ettiğini açıklayan ve o tarihten bu yana ülkesine dönmeyen Lübnan Başbakanı Hariri, salı günü ülkesine döneceğini açıkladı.

Lübnan Başbakanlığından istifa eden Said Hariri, eşiyle birlikte Fransa'nın başkenti Paris'e ulaşmasının ardından Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn ve Meclis Başkanı Nebih Berri ile telefonda görüştü.

Hariri, Cumhurbaşkanı Avn'a, "22 Kasım'daki Bağımsızlık Günü kutlamalarına katılmak için salı günü ülkeye döneceğini" söyledi.

Meclis Başkanlığı Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada da Hariri'nin Berri'yle gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde kutlamalara katılmak için ülkeye döneceğini vurguladığı aktarıldı.

Hariri, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un daveti üzerine eşiyle birlikte bugün Suudi Arabistan'dan Paris'e gitmişti.

4 Kasım'da Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da, kendisine yönelik bir suikasttan endişe ettiğini söyleyerek görevinden istifa ettiğini açıklayan Lübnan Başbakanı Saad Hariri, o tarihten bu yana henüz ülkesine dönmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)