E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporHamza Hamzaoğlu'ndan veda konuşması---

Hamza Hamzaoğlu'ndan veda konuşması

Hamza Hamzaoğlu'ndan veda konuşması
19 Kasım 2015 - 19:32 borsagundem.com

Galatasaray ile yolları ayrılan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, vedalaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile yolları ayrılan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki vedalaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

- Görevden alınma kararını yönetim kurulu almış. Başkan Dursun Özbek de sağolsun bana direkt iletti.

- Bizim için önemli bir o kadar da üzücü bir gün. Bu işin içerisinde bunlar var. Hepimiz öğrenmiş bulunuyorz bu zorluğu. 1 sene önce bu kağıdan girdiğimizda çok farklı hedeflerimiz vardı. Bunların kısa vadeli olanlarını yaptık. Uzun vcadeli olanları da biraz erteleyeceğiz anlaşılan. Uzun vadeli olanları Allah nasip ederse bir gün gerçekleştiririz.

- İçerde herkesle vedalaştık. Duygusal bir vedalaşma oldu. Oyuncularımızda personelle helalleştik. Basın mensubu arkadaşlarla da helalleşelim dedik. Hakkınızı helal edin. Bizim hakkımız varsa helal olsun.

- Yönetim Kurulu böyle bir karar almış Başkan bana iletti. Ben de saygı duydum. Gerekçelere girmeyelim. Kararı yönetim almış. Beraber oturup bir karar almışsalar olması gereken bir şeydir. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bize inanıp güvendiler. İnşallah gelecek yeni hocayla birlikte kulübümüz yeni başarılara yol alacaktır.

- Kırgınlığım yok. Allah nasip etti geldik. Çok şükür. Bugüne kadar yaşadıklarımız için teşekkür ediyoruz. Bugün itibariyle olan alacaklarımızı ödeyecekler. Başkanımız sağolsun gerekeni yaptılar. Bugün farklı bir şey konuşmadık. Yönetime ve takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah daha güçlü şekilde devame decekler.

- Oyuncular da biz de üzüldük. Onlarla acı tatlı bir aile olduk. Zaman zaman kızdık birbirimize ama hepsine ve ailelerine teşekkür ediyorum. Hep beraber kupalar kaldırdık başarılara ulaştık.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 10,13
En Yüksek: 10,38
En Düşük: 9,77
Değişim 7,31 %
FK: 30,29
PD / DD: -5,79
İşlem Hacmi 1.100.951.019
Toplam Adet: 108.463.093
Ağırlıklı Ort.: 10,15
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)